Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αναλήψεις μετρητών PayPal στα καταστήματα της Walmart!

Η Walmart και η PayPal ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη βελτίωση των υπηρεσιών τους προς τους κοινούς πελάτες τους. Οι χρήστες της PayPal θα μπορούν να αποσύρουν και να καταθέσουν μετρητά στο λογαριασμό τους σε οποιοδήποτε κατάστημα της Walmart. Επιπλέον, οι πελάτες PayPal Cash Mastercard θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ταμειακό τους υπόλοιπο χρησιμοποιώντας τα ATM και τα γραφεία εξυπηρέτησης της Walmart.

Κανονικά, η PayPal χρεώνει προμήθεια 3,95 δολαρίων ανά συναλλαγή, αλλά στην περίπτωση των καταναλωτών της Walmart, το τέλος θα είναι 3 δολάρια ανά συναλλαγή. Oι αναλήψεις θα είναι διαθέσιμες στις τοποθεσίες της Walmart από τον Νοέμβριο. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της PayPal, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αποσύρουν χρήματα από τους λογαριασμούς τους σε μια φυσική τοποθεσία.

«Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί μια σημαντική συνεργασία τόσο για την PayPal όσο και για την Walmart. Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε για να είναι απλό και εύκολο για τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα χρήματα PayPal και να εξαργυρώνουν χρηματικές υπηρεσίες σε κάθε τοποθεσία της Walmart στις ΗΠΑ», λέει ο Dan Schulman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PayPal.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις