Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mastercard: θα υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα σε ενιαίο blockchain

Η Mastercard κατέθεσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα σύστημα blockchain, που θα επιτρέπει την αποθήκευση πολλαπλών τύπων και μορφών συναλλαγών συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υποστηρίζουν πολλαπλά νομίσματα.

Σύμφωνα με την Coindesk, το έγγραφο, το οποίο κατατέθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2016, εξηγεί πως υπάρχει ανάγκη για μια τεχνολογική λύση για την παροχή ενός συστήματος που μπορεί να αποθηκεύσει πολλαπλές μορφές και τύπους συναλλαγών σε ένα ενιαίο blockchain, μειώνοντας τους υπολογιστικούς πόρους και την απαιτούμενη ισχύ επεξεργασίας για την ανάπτυξη και λειτουργία του. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προσθέτει ότι ένα κατάλληλα διαμοιρασμένο blockchain μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τύπους συναλλαγών από διαφορετικές υπολογιστικές συσκευές.

Η Mastercard έχει καταθέσει μεγάλο αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με το blockchain. Νωρίτερα αυτό το έτος, η εταιρεία κατέθεσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα σύστημα το οποίο θα επιταχύνει τις πληρωμές κρυπτονομισμάτων εντός ενός προτεινόμενου συστήματος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις