Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πριν τις αντιπροσωπείες, το νέο Ford GT λανσάρεται στο.. Xbox

Η Microsoft, η Turn 10 Studios και η Ford αποκάλυψαν τη νέα τους συνεργασία στο North American International Auto Show, ανακοινώνοντας το ολοκαίνουριο, υψηλής απόδοσης, Ford GT supercar, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο παιχνίδι προσομοίωσης του Xbox, το Forza Motorsport 6, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Xbox One.

To μοντέλο GT προβάλλει την τεχνολογία της Ford, τονίζοντας την εξαιρετική επίδοση της EcoBoost μηχανής, την ενισχυμένη αεροδυναμικότητα και την ελαφριά κατασκευή του αυτοκινήτου από ίνες άνθρακα. Θα ξεκινήσει να εμφανίζεται σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, σε επιλεγμένες αγορές παγκοσμίως, το 2016.

Οι εταιρείες αποκάλυψαν επίσης, πως η σειρά των αυτοκινήτων υψηλής επίδοσης της Ford θα κάνει την εμφάνιση της στο Forza Motorsport 6. Η σειρά θα περιλαμβάνει τα μοντέλα GT, Shelby GT350 Mustang και το F-150 Raptor, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη χθεσινή έκθεση αυτοκινήτων. Όπως γίνεται πάντα στα First in Forza αυτοκίνητα, οι fans από όλον τον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την πρώτη τους οπτική επαφή με τα οχήματα αυτά στο Forza Motorsport 6, αποκλειστικά στο Xbox One.

Το Forza Motorsport, το οποίο έχει δημιουργηθεί εξολοκλήρου για το Xbox, έχει τις υψηλότερες κριτικές σύμφωνα με το Metacritic. Σχεδιασμένο από την Turn 10 Studios της Microsoft, η σειρά συνδυάζει τα γραφικά σύγχρονης τεχνολογίας, και τις μηχανές προσομοίωσης, ενώ παράλληλα αποτελεί το πιο επιτυχημένο racing game νέας γενιάς για το Xbox One.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις