Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Algae Farms: «Δεν ψάχνουμε χρηματοδότηση μέσω Winners Fund»

Την Τρίτη η Winners Fund, μία πλατφόρμα Crowdfunding που φιλοδοξεί να αποτελέσει εργαλείο χρηματοδότησης και εξωστρέφειας για ελληνικές νέες καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, ανακοίνωσε το λανσάρισμά της.

Στην παρουσίαση της εταιρείας έγινε λόγο για τα τρία πρώτα επιχειρηματικά σχέδια που αναζητούν χρηματοδότηση μέσω της πλατφόρμας. Προέρχονταν από τις εταιρείες Algae Farms, Spreeade Hipp και Φάρμα Δοξάτου.

Δύο ημέρες μετά, με μία ανακοίνωσή της η Algae Farms, η οποία διεκδικούσε την είσοδό της στο Χρηματιστήριο, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε την προαναγγελία της Winners Fund ότι αναζητά χρηματοδότηση μέσω της πλατφόρμας.

«Η Algae Farms με έκπληξη ενημερώθηκε από δημοσιεύματα του Τύπου πως αναμένεται να συμμετάσχει στην πλατφόρμα crowdfunding WinnersFund με σκοπό την άντληση κεφαλαίων. Η εταιρεία ουδέποτε εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για κάτι τέτοιο και διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή της με την εν λόγω πλατφόρμα», αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία συμπληρώνει:

«H Algae Farms ήδη υλοποιεί το επενδυτικό της πρόγραμμα, ολοκληρώνοντας παράλληλα την προβλεπόμενη από το business plan της αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επιπρόσθετα, σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και η εμπορική διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις