Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ISE 2015: Τα νέα προϊόντα βιντεοπροβολής της EPSON

Στην έκθεση ISE 2015, η Epson παρουσίασε το καινούργιο πρόγραμμα υπηρεσιών υποστήριξης πριν και μετά την πώληση για βιντεοπροβολείς εγκατάστασης. Η παρουσίαση περιλαμβάνει επίσης τον καινούργιο βιντεοπροβολέα λέιζερ Full HD της Epson με τεχνολογία βελτίωσης 4Κ.

Υπηρεσία υποστήριξης CoverPlus365
Η καινούργια αυτή υπηρεσία για βιντεοπροβολείς εγκατάστασης αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Epson για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και απαράμιλλης τοπικής υποστήριξης. Το πρόγραμμα CoverPlus365 προσφέρει στους πελάτες που πρόκειται να εγκαταστήσουν κάποιο προϊόν άμεση πρόσβαση σε καταρτισμένο προσωπικό, για καθοδήγηση και υποστήριξη. Επίσης, η εταιρεία παρέχει προϊόντα αντικατάστασης που αποθηκεύονται στις εγκαταστάσεις των πελατών επιτρέποντάς τους να μένουν ήσυχοι.

Νέος βιντεοπροβολέας λέιζερ (EH-LS10000)
Στην έκθεση ISE 2015 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σε ευρωπαϊκό επίπεδο παρουσίαση του νέου βιντεοπροβολέα λέιζερ της Epson, του EH-LS10000, που διαθέτει τεχνολογία βελτίωσης 4K. Οι λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την απόλυτη ποιότητα εικόνας χάρη σε αυτόν τον βιντεοπροβολέα λέιζερ Full HD 1080p με τεχνολογία 3LCD Reflective.

Ο EH-LS10000 είναι ο πρώτος βιντεοπροβολέας της Epson που διαθέτει την τεχνολογία βελτίωσης 4K και μια διπλή πηγή φωτός λέιζερ προκειμένου να προσφέρει την ευρύτερη δυνατή γκάμα χρωμάτων και το απόλυτο μαύρο.

Ανανεωμένη σειρά EB-G6000
Η Epson παρουσίασε επίσης την ανανεωμένη της σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης υψηλής ποιότητας για επαγγελματικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα EB-G6000. Ιδανική για χρήση στις αίθουσες συσκέψεων, τα αμφιθέατρα ή τις μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, η καινούργια γκάμα διαθέτει βελτιωμένη δυνατότητα διασύνδεσης και ενισχυμένο τυπικό φακό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της αγοράς.

Η σειρά Z και το διάγραμμα εγκατάστασης
Στην έκθεση ISE 2015 θα πραγραμοτποιηθεί μια μεγάλη προβολή σε διάταξη πορτραίτου με χρήση των τελευταίων βιντεοπροβολέων της σειράς Z. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τα πλεονεκτήματα της καλής CLO στη δημιουργία μεγάλης, καθαρής εικόνας χωρίς την ανάγκη ύπαρξης εξαιρετικά υψηλής φωτεινότητας. Θα χρησιμοποιηθούν τρία μοντέλα της σειράς Z για τη χαρτογράφηση ενός τρισδιάστατου μοντέλου βιντεοπροβολέα της σειράς Z μέσα από την οποία θα προβληθούν οι εσωτερικές του λειτουργίες και η συνολική κατασκευαστική του ποιότητα.

Η νέα σειρά EB-G6000 (EB-G6970WU, EB-G6870, EB-G6770WU, EB-G6570WU, EB- G6370, EB-G6270W, EB-G6070W) θα διατίθεται προς πώληση από τον Απρίλιο του 2015.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις