Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Intel: Συνεργασίες, συσκευές και λύσεις υψηλής τεχνολογίας στο Mobile World Congress

Νέα mobile SoCs καθώς και λύσεις LTE παρουσίασε η Intel στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

Παράλληλα, ανακοίνωσε συνεργασίες με Ericsson, Samsung, LG, Huawei, Alcatel-Lucent, Deutsche Telekom και άλλες εταιρείες, στα πλαίσια μιας ευρείας προσπάθειας που περιλαμβάνει υλικό, συσκευές και λύσεις ασφάλειας και δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε τη σειράς επεξεργαστών Atom™ x3, μέχρι πρότινος γνωστοί με την κωδική ονομασία “SoFIA” που αφορούν χαμηλού κόστους smartphones, phablets και tablets, με δέσμευση 20 πελατών της Intel για την υλοποίηση συσκευών.

mwc2015_image2_intel_702x336

Επίσης, τη σειράς επεξεργαστών Intel® Atom™ x5 και x7, μέχρι πρότινος γνωστοί ως “Cherry Trail” που προορίζονται για ταμπλέτες μεσαίας και ανώτερης κατηγορίας, καθώς και συστήματα 2-σε-1, με μικρή οθόνη.

Τη λύση LTE Intel® XMM™ 7360 LTE Advanced, που υποστηρίζει προδιαγραφές έως Category 10 και ταχύτητες download μέχρι 450 Mbps.

Επίσης, οι Brightstar Corp, Deutsche Telekom, LG Electronics, Prestigio και Samsung επιλέγουν τεχνολογίες ασφαλείας της Intel για την προστασία προσωπικών συσκευών, ενώ θεσπίζεται συνεργασία με Alcatel-Lucent, Ericsson και Huawei, προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση για νέες υπηρεσίες, για βελτίωση της αποδοτικότητας στις υποδομές δικτύωσης, αλλά και για την επίτευξη μιας υποδομής που διαμορφώνεται από λογισμικό, βασιζόμενη σε αρχιτεκτονική Intel.

mwc2015_image_intel_702x336

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις