Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

CeBIT 2015: Στο επίκεντρο της Samsung το Internet of Things και οι επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο της ομιλίας του στην CeBIT 2015, ο Won-Pyo Hong, Πρόεδρος και Chief Marketing Officer της Samsung Electronics, αναφέρθηκε στο Internet of Things (IoT) και τη συμβολή του στις επιχειρήσεις, καθώς και στον τρόπο που η Samsung δημιουργεί ένα καινοτόμο και ανοιχτό στη συνεργασία οικοσύστημα IoT.

«Καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις υιοθετούν το Internet of Things, έχουμε τη μοναδική δυνατότητα να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στον πελάτη με αυξημένη παραγωγικότητα και κέρδος», δήλωσε ο κ. Hong. «Οι διαδικασίες μίας επιχείρησης μπορούν να έχουν σημαντικές βελτιώσεις από την εφαρμογή του IoT στη διαχείριση αποθεμάτων, την ενεργειακή απόδοση και πολλά άλλα. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις αναφορικά με τη συμβατότητα των πλατφόρμων, την ανάλυση δεδομένων και την ασφάλεια, ούτως ώστε να επιταχύνουμε την υιοθέτηση του IoT», δήλωσε.

Η Samsung ανακοίνωσε το Samsung Business, ένα εμπορικό σήμα που θα αγκαλιάσει το σύνολο του χαρτοφυλακίου της για ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων λύσεων για χρήσεις σε συγκεκριμένες αγορές, όπως λιανεμπόριο, εκπαίδευση, τουρισμός, υπηρεσίες υγείας, χρηματοοικονομικά και μεταφορές.

Το Samsung Business επεκτείνεται και ενοποιεί όλες τις επιχειρηματικές λύσεις της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Samsung KNOX για ασφάλεια και enterprise mobility management, λύσεων ψηφιακής σήμανσης Samsung SMART Signage, των εκτυπωτικών λύσεων, καθώς και άλλων, προετοιμάζοντας τις επιχειρήσεις για την εποχή του IoT.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις