Startupbootcamp FinTech: Ξεκινάει το πρόγραμμα της Σιγκαπούρης με 10 startups

Newsroom
1'

Τις 10 startups που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα FinTech στην Σιγκαπούρη επέλεξε το Startupbootcamp. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Μάιο για τρεις μήνες.

Οι 10 ομάδες που επιλέχτηκαν προέρχονται από τομείς του FinTech που παρουσιάζουν άνοδο, όπως οι τεχνολογίες Blockchain, η χρηματοοικονομική ένταξη και η διαχείριση πλούτου. Συνολικά, οι 10 αυτές εταιρείες έχουν λάβει επενδύσεις ύψους 2,5 εκατ. δολ. Σιγκαπούρης ενώ το 30% εμφανίζει ήδη έσοδα.

Ενδεικτικά το πρόγραμμα θα φιλοξενήσει εταιρείες όπως οι BankGuard (αντίμετρα σε επιθέσεις εναντίον του online banking), Bw8 Trading (κοινωνικό δίκτυο για trading μετοχών), Creditseva (πλατφόρμα κλεισίματος παλιών δανείων και καρτών), Cryptosigma (Peer 2 Peer μεταφορά χρημάτων), KyePot (αποταμιεύσεις και δανεισμός μεταξύ έμπιστων κύκλων), Skolafund (crowdfunding για την κάλυψη των εξόδων εκπαίδευσης όσων έχουν ανάγκη).

Το Startupbootcamp FinTech θα επιστρέψει στο Λονδίνο τον Αύγουστο, ενώ από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο θα διεξαχθούν pitch days σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.