Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία στέλνει η Epic Games

Η εταιρεία δημιουργός του Fortnite προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε όσους πλήττονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Για το διάστημα 20 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2022, η Epic Games θα προσφέρει όλα τα έσοδα που προέρχονται από το Fortnite σε οργανισμούς ανθρωπιστικής βοήθειας που υποστηρίζουν τους πληγέντες από τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας.

Η Epic Games σε συνεργασία με τις οργανώσεις Direct Relief, United Nations Children’s Fund (UNICEF), Unated Nations World Food Programme (UNWFP) και UNHCR-The UN Refugee Agency θα προσφέρει με τον τρόπο της τροφή, καθαρό νερό, είδη βασικής ανάγκης, υπηρεσίες υγείας, νομική βοήθεια και καταφύγιο σε πολλούς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Στο πρόγραμμα αναμένεται να προστεθούν κι άλλοι οργανισμοί τις επόμενες ημέρες.  

Στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας πηγαίνουν τα καθαρά έσοδα απ’ όλες τις αγορές περιεχομένου Fortnite που γίνονται με πραγματικά χρήματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πραγματοποιούνται σε φυσικά καταστήματα, με την προϋπόθεση να γίνει η εξαργύρωση του κωδικού εντός του παιχνιδιού στο διάστημα που προαναφέρθηκε.

Όσον αφορά τη συνδρομή Fortnite Crew, τα έσοδα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας μόνο στην περίπτωση που η αγορά ή η ανανέωση της συνδρομής πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 20 Μαρτίου έως 3 Απριλίου. Στην πρωτοβουλία συμμετέχει και η Xbox, η οποία θα προσφέρει επίσης τα καθαρά έσοδα του Microsoft Store από τις πωλήσεις περιεχομένου που αφορά το Fortnite. 

Μέχρι σήμερα η Epic Games έχει συγκεντρώσει το ποσό των 36 εκατ. δολαρίων, με την εταιρεία να διανέμει τα χρήματα στους συνεργαζόμενους οργανισμούς εντός ολίγων ημερών. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις