Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

YouTube: Το νέο χαρακτηριστικό στα σχόλια θυμίζει Twitch!

Η Google λανσάρει τα δικά της emotes, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο κάτω από τα βίντεο, όσο και κατά τη διάρκεια των livestreams

Ένα νέο χαρακτηριστικό στα σχόλια στο YouTube λανσάρει η Google, το οποίο βλέπουμε εδώ και χρόνια στο Twitch. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκίνησε τη διαθεσιμότητα των emotes, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο κάτω από τα βίντεο, όσο και κατά τη διάρκεια των livestreams.

Προς το παρόν τα YouTube emotes επικεντρώνονται στο gaming, ωστόσο σύμφωνα με τη Google, στο μέλλον θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα. Τα νέα emotes θα εμφανίζονται πλέον όταν ανοίγετε το παράθυρο των σχολίων, αλλά και όταν επιλέγετε το συγκεκριμένο κουτάκι με τα emojis.

Τα emotes θα έχουν διάφορες ονομασίες και θα μπορείτε να πληκτρολογείτε το όνομά τους για να τα στέλνετε πιο γρήγορα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Twitch.

«Ξεκινάμε με emotes που δημιουργήθηκαν για το Gaming, αλλά εργαζόμαστε για να φέρουμε ακόμη περισσότερα θεματικά emotes στο μέλλον. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι!» ήταν η επίσημη δήλωση της Google.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις