Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Apple: Ετοιμάζεται να λανσάρει πιο φθηνά AirPods;

Φήμες θέλουν την εταιρεία να εργάζεται πάνω σε μια πιο οικονομική εκδοχή του γνωστού μοντέλου ακουστικών, το οποίο θα έχει τη χαρακτηριστική ονομασία «AirPods Lite»

Τα AirPods έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή gadget της Apple τα τελευταία χρόνια, ωστόσο παραμένουν μια ακριβή επιλογή για πολλούς καταναλωτές. Για τον λόγο αυτό φήμες θέλουν την εταιρεία να εργάζεται σε μια πιο οικονομική εκδοχή του μοντέλου ακουστικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναλυτής Jeff Pu της Haitong Intl Tech Research ισχυρίζεται ότι η Apple εργάζεται πάνω στη δημιουργία ενός νέου ζευγαριού ακουστικών με τη χαρακτηριστική ονομασία «AirPods Lite». Ο αναλυτής υποστηρίζει ότι το νέα ακουστικά θα είναι αρκετά φθηνότερα από τα από τα κλασσικά AirPods, έτσι ώστε η εταιρεία να μπορέσει να ανταγωνιστεί τα budget-friendly μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα ακουστικά αυτά, ούτε για την τιμή, ούτε για τα πιθανά χαρακτηριστικά που μπορεί να διαθέτουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα AirPods 3, που κυκλοφόρησε η Apple το 2021, ξεκινούν από 169 δολάρια.

Τέλος, ο Jeff Pu «βλέπει» επίσης σημαντική πτώση της ζήτησης για τα AirPods έως το 2023. Ειδικότερα, με βάση τις πηγές του κλάδου, δηλώνει ότι οι αποστολές AirPods αναμένεται να μειωθούν από 73 εκατομμύρια μονάδες το 2022 σε 63 εκατομμύρια το 2023.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις