Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Θαύμα: Θυμήθηκαν τις startups στο debate!

Τουλάχιστον, σκέπτονται ακόμη και από… σπόντα τις startups και δεν τους είναι εντελώς αδιάφορες. Αυτό θα μπορούσε να είναι το συμπέρασμα από το χθεσινό debate Τσίπρα – Μεϊμαράκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε – παρεμπιπτόντως – μία αναφορά στην καινοτομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα, στην τελευταία, «ελεύθερη» τοποθέτηση, αφού δεν ρωτήθηκε σχετικά από τους έξι δημοσιογράφους που συμμετείχαν στο debate ή τον συντονιστή.

Πρέπει να επενδύσουμε στη γνώση, στην έρευνα, στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, εξηγώντας για ποιο λόγο η προσπάθεια της κυβέρνησης πρέπει να ανακόψει το μεταναστευτικό ρεύμα των νέων προς το εξωτερικό.

Και συνέχισε: «Πρέπει να φτιάξουμε τεχνολογικά πάρκα. Πρέπει να ενισχύσουμε τις startup επιχειρήσεις, για να παράξουν πλούτο και να τονώσουν την οικονομία».

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε, όμως, και αυτοκριτική για τους επτά μήνες της θητείας του, όσον αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα: «Προσπαθήσαμε στους επτά μήνες, αλλά θα ολοκληρώσουμε τώρα την προσπάθεια, μέσα σ’ αυτή την τετραετία», είπε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις