Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tenderio, μια ανοικτή πλατφόρμα Πανευρωπαϊκών δημόσιων διαγωνισμών!

Έχοντας ως απώτερο σκοπό να βοηθήσει με αποτελεσματικό τρόπο τις επιχειρήσεις να διαθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες στον ευρύτερο δημόσιο τομέα σε ολόκληρη την Ευρώπη, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Tenderio.

Μάλιστα, ήδη η Σλοβακική startup έχει “ανοίξει” 300 θέσεις εγγραφής για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Tenderiodotcom_702*336Αυτές, θα πρέπει -απλά- να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια που βασίζονται λ.χ. στο οικονομικό τους παρελθόν, στο επαγγελματικό track-record, την πορεία τους σε έναν επιχειρηματικό τομέα κ.ο.κ.

Μέχρι σήμερα, η διαδικασία της αναζήτησης, συμμετοχής και παρακολούθησης διαγωνισμών στη Γηραιά Ήπειρο αποτελούσε “πονοκέφαλο” για χιλιάδες επιχειρήσεις, καθώς έπρεπε να εμπλακούν και – το βασικότερο- να καταφέρουν να βρουν τον… δρόμο τους στον “λαβύρινθο” της δημόσιας γραφειοκρατίας ανεξαρτήτως χώρας. Έπρεπε, λοιπόν, να βρεθεί ο κατάλληλος διαγωνισμός, να μεταφραστούν τα απαραίτητα έγγραφα, να καταλάβει κάποιος εάν διαθέτει την ανάλογη επάρκεια αναφορικά με τα ζητούμενα, να αναζητήσει και να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες, και εν συνεχεία να ξεκινήσει τη διαδικασία της συμμετοχής στο διαγωνισμό. Τα στελέχη της Tenderio αφού χρειάστηκε να επενδύσουν 12.000 ώρες (!) μελέτης και ανάπτυξης, διαμόρφωσαν ένα μοντέλο που φιλοδοξεί να λειάνει και απλοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις όλες διαδικασίες.

Όπως ανέφερε ο Robert Miskuf, Ιδρυτής του Tenderio: “Δημιουργήσαμε μια προηγμένη πλατφόρμα που ενσωματώνει σε ένα και μοναδικό σημείο την κορυφαία μηχανή αναζήτησης για δημόσιους διαγωνισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο με ένα Πανευρωπαϊκό δίκτυο από συγγραφείς διαγωνισμών”.

Tenderiodotcom_cover_

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις