Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανδρέας Γραμμάτης: «Η Ελλάδα μόνο η αρχή για το Douleutaras.gr»

Για την ίδρυση του Douleutaras.gr, πριν από περίπου 2,5 χρόνια, και τον πρώτο κύκλο χρηματοδότησης της Startup εταιρείας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, μιλάει στο στο Startupper.gr ο Ανδρέας Γραμμάτης, CEO και Founder του Douleutaras.gr.

Δείτε επίσης την συνέντευξη του Ανδρέα Γραμμάτη στο κανάλι του Startupper.gr

Ο Ανδρέας Γραμμάτης, στην αποκλειστική του συνέντευξη, στο Startupper.gr, μιλάει φυσικά για τη σύσταση της νέας ομάδας που «τρέχει» την πλατφόρμα, από το Φεβρουάριο του 2015, τις προκλήσεις της δεύτερης περιόδου λειτουργίας της πλατφόρμας, όπως επίσης και για τα θετικά και αρνητικά της λειτουργίας της πλατφόρμας μέχρι εκείνη τη στιγμή, αλλά και για τις παρεμβάσεις της ομάδας στη λειτουργία της πλατφόρμας με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

350 χιλιάδες ευρώ για το Douleutaras.gr

Ακόμα, αναφέρεται στους στόχους του κύκλου χρηματοδότησης, στους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτή, αλλά και στο γεγονός ότι δεν έψαχναν μόνον για χρήματα, αλλά και για ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με την τεχνογνωσία τους το Douleutaras.gr.

Cezary Szandecki & Ανδρέας Γραμμάτης
Από αριστέρα ο Cezary Szandeck (COO) και ο Ανδρέας Γραμμάτης (CEO) του Douleutaras.gr

Μιλάει επίσης για τους στόχους της επόμενης χρηματοδότησης, η οποία, όπως αναφέρει, αναμένεται μέσα στους επόμενους 12 μήνες, στη μεθοδολογία της επέκτασης προς το εξωτερικό, όσον αφορά στο marketing στην πλατφόρμα, όπως επίσης και στις χώρες όπου στοχεύει η εταιρεία για επέκτασή της.

Τέλος, ο Ανδρέας Γραμμάτης, αναφέρεται στον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας και χρέωσης των επαγγελματιών, όπως επίσης και στον αριθμό των ελεύθερων επαγγελματιών που βρίσκονται στο Douleutaras.gr, καθώς και τις ειδικότητες που καλύπτονται, αλλά και αυτές που υπάρχει στόχος να καλυφθούν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις