Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

14 εκατ. δολ. για τη Startup κυβερνοασφάλειας Digital Shadows

Τα μεγέθη των επενδύσεων στις Startup δείχνουν, στις περισσότερες των περιπτώσεων, τις τάσεις των επενδυτικών κεφαλαίων αλλά και των τεχνολογιών γενικά. Μετά τα 8 εκατ. δολ. του πρώτου γύρου χρηματοδότησης του Φεβρουαρίου του 2015, άλλα 14 εκατ. δολ. προστίθενται στον δεύτερο γύρο της Digital Shadows με το επενδυτικό κεφάλαιο Trinity Ventures να ηγείται.

Η Digital Shadows ειδικεύεται στην έρευνα και καταγραφή του ψηφιακού αποτυπώματος που αφήνουν καθημερινά οι μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί, το οποίο περιλαμβάνει προσωπικές, τεχνικές και εταιρικές πληροφορίες οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι εμπιστευτικές και ευαίσθητες. Αυτό το αποτύπωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους κυβερνο-εγκληματίες για να εντοπίσουν τα αδύναμα σημεία των εταιρικών δικτύων και υποδομών και να εκτελέσουν στοχευμενες επιθέσεις.

Με τον ίδιο τρόπο η Digital Shadows μπορεί να εντοπίσει και το ψηφιακό αποτύπωμα των επιθέσεων για να χρησιμοποιηθεί ανάλογα στην ανάλυση και τον εντοπισμό των αδύνατων σημείων της εταιρικής υπολογιστικής υποδομής, εξαλείφοντας με αυτό το τρόπο τα όποια αδύνατα σημεία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις