Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Alex Χριστοδούλου: “Αν επιλέγαμε την Αθήνα για την Weengs θα είχαμε αποτύχει”

Για την υπηρεσία εύκολης και κατά παραγγελίας αποστολής δεμάτων Weengs καθώς και για το λόγο που προτιμήθηκε το Λονδίνο για λειτουργία της, μιλά στο Starupper.gr ο Alex Χριστοδούλου, co-Founder και CEO της Weengs.

«London calling», για την ελληνική startup σκηνή!

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν και η ιδέα γεννήθηκε στην Αθήνα, επιλέχθηκε το Λονδίνο για την υλοποίηση μια είναι μια πολύ μεγάλη αγορά στον τομέα των μεταφορών, και, μαζί με το σταθερό φορολογικό περιβάλλον, προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες σε μια εταιρεία όπως η Weengs για να αναπτυχθεί.

Ο Alex Χριστοδούλου αναφέρεται στα πλεονεκτήματα της εφαρμογής Weengs, που έχουν αποτιμηθεί ιδιαίτερα θετικά από τους πελάτες μέχρι τώρα, καθώς και στις προοπτικές της αγοράς μεταφορών, όπως και στους λόγους που, σύμφωνα με τον ίδιο, θα συνεχίσει να μεγαλώνει.

weengs_box
Όπως λέει χαρακτηριστικά, ο κόσμος ψωνίζει όλο και περισσότερο ηλεκτρονικά, χωρίς φυσική παρουσία στο κατάστημα, οπότε οι ανάγκες για μεταφορά των προϊόντων (εφόσον αυτά θα πρέπει να αποσταλούν στους παραλήπτες) μεγαλώνουν συνέχεια.

Υπογραμμίζεται η ευκολία της υπηρεσίας, από τη μεριά του χρήστη, αλλά και το μυστικό του προσιτού κόστους.

Τέλος, μιλά για τη χρηματοδότηση που έχει λάβει μέχρι σήμερα από τους angel investors, αλλά και τους στόχους του πρώτου γύρου χρηματοδότησης που ξεκίνησε η εταιρεία.

Weengs

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις