Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συμμαχία E-table.gr – ask4food.gr

Το e-table.gr ανακοινώνει τη συνεργασία του με το ask4food.gr. Πρόκειται για μια συμμαχία στρατηγικής σημασίας στον χώρο της εστίασης που συνδέει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πελάτες/χρήστες και εστιατόρια, δημιουργώντας ένα δυναμικό δίκτυο.

Χρηματοδότηση 500.000 ευρώ για το e-table.gr

Το e-table.gr αποτελεί την πρώτη, στην ελληνική αγορά, ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια. Λειτουργεί από το 2014 και αριθμεί πλέον περισσότερα από 1700 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 22 πόλεις της Ελλάδας, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 100.000 πελάτες.

Ask4Food: Η Στατιστική στην «υπηρεσία» του… στομαχιού σας

Τo ask4food.gr φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ελληνική online κοινότητα των φίλων του καλού φαγητού με 50.000 κριτικές χρηστών και 20.000 επισκέψεις ημερησίως. Οι χρήστες του ask4food.gr δημοσιεύουν κριτικές και βαθμολογίες για τα εστιατόρια που επισκέπτονται, ενώ οι εκπρόσωποι των καταστημάτων έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη σελίδα του εστιατορίου τους και να απαντούν σε κριτικές.

e-table
Οι χρήστες του ask4food.gr στο εξής θα έχουν τη δυνατότητα, με τη συμβολή του e-table.gr, να κάνουν απευθείας κράτηση μέσα απο το web, επιλέγοντας το εστιατόριο που τους ενδιαφέρει.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης στην ψηφιακή αγορά της εστίασης, τόσο το e-table.gr όσο και το ask4food.gr συνεχίζουν να δημιουργούν νέες υπηρεσίες για τους χρήστες. Tο e-table.gr συνεχίζει σταθερά την ανοδική πορεία του αναβαθμίζοντας την εφαρμογή για android κινητά, εισάγοντας το Group Dining (Διοργάνωση Γεύματος και Ειδικές προσφορές σε εστιατόρια για κρατήσεις μεγαλύτερες των 10 ατόμων) και σχεδιάζοντας τη δυνατότητα Αναζήτησης Πιάτων (Dish Management). Παράλληλα, άμεσος στόχος για το ask4food.gr είναι η επέκταση της λειτουργίας της υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την σταδιακή κάλυψη όλης της χώρας.

ask4food

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις