Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γ. Φερστέιχ, Orange Grove: “Πρέπει να εμπλέξουμε περισσότερους νέους στο startup οικοσύστημα” (video-συνέντευξη)

Ο Γιαν Φερστέιχ, πρέσβης της Ολλανδίας στην Αθήνα, μίλησε στο Startupper.gr για την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του προγράμματος υποστήριξης “εκκολαπτόμενων” επιχειρηματιών, Orange Grove.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε λίγη  ώρα μετά από ειδική εκδήλωση για τον Τύπο την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε και το λεωφορείο του ΟΑΣΑ, το οποίο μαζί με ένα ακόμη θα κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες στους δρόμους της Αθήνας, μεταφέροντας το μήνυμα και τα “χρώματα” του Orange Grove.

Ο Γ. Φερστέιχ έκανε μία αναδρομή στο πώς ξεκίνησε η δημιουργία του χώρου και στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένες εταιρείες που έχουν σημειώσει πρόοδο κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Σε ό,τι αφορά στο ευρύτερο “οικοσύστημα” για τις startup εταιρείες που έχει δημιουργηθεί στην Αθήνα, ο πρέσβης της Ολλανδίας τόνισε ότι ακόμα δεν είναι όσο μεγάλο θα έπρεπε και πως είναι αναγκαίο να εμπλακούν ακόμη περισσότεροι νέοι άνθρωποι.

Το Orange Grove θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες έναν νέο κύκλο αιτήσεων για τη φιλοξενία startups. Για περισσότερες πληροφορίες παρακολουθήστε το www.orangegrove.biz.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιαν Φερστέιχ στο βίντεο που ακολουθεί

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις