Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Instagram: Διαφημίσεις για τους χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι χρήστες του Instagram που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα μπορούν πλέον να βλέπουν διαφημιστικό περιεχόμενο να εμφανίζεται στο λογαριασμό τους. Όπως αναφέρει το Techcruch, η διαφήμιση στη συγκεκριμένη εφαρμογή πρωτοξεκίνησε στις Η.Π.Α. το Σεπτέμβριο του 2013, αλλά από σήμερα και οι Βρετανοί θα γίνονται «μάρτυρες» πολλών brands που έχουν ήδη ξεκινήσει διάφορες καμπάνιες μάρκετινγκ.

Οι χρήστες θα αρχίσουν να παρακολουθούν περιεχόμενο από βίντεο και εικόνες από προσεκτικά διαλεγμένες μάρκες, από ονόματα όπως Starbucks, Cadbury, Channel 4, Rimmel London, Sony Music, Estée Lauder και Waitrose.

Ακόμα, η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την φύση της εφαρμογής προκειμένου να αξιοποιήσει τα χαρακτηριστικά της για επιχειρηματικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, σε μια διαφήμιση των Startbucks, της γνωστής εταιρείας καφέ, θα υπάρχει μια φωτογραφία του ιδιοκτήτη με ένα φλιτζάνι καφέ και την λεζάντα «Ο καλύτερος καφές πιο ζεστός από ποτέ!»

Το Instagram διαθέτει πάνω από 200 εκατ. ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, με το 65% να είναι από τις Η.Π.Α., ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις