Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Alexi Faraco (Deals365): “Σταθερά στη κορυφή με όπλα τα μοναδικά προϊόντα και τις καλές τιμές”

Ο CEO τoυ Deals365, Alexi Faraco, μίλησε με τον Γιάννη Διονάτο στην κάμερα του STARTUPPERgr και μας αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του site προσφορών και τα μελλοντικά του σχέδια επέκτασης του στις φορητές συσκευές.

Προ κρίσης υπήρχε ένας πληθωρισμός sites προσφορών, περίπου 200, πλέον η συγκεκριμένη αγορά στην Ελλάδα αποτελείται από περίπου 15 sites προσφορών, με το Deals365 να είναι μέσα στη πρώτη τριάδα.

Η περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων θα βασιστεί τόσο στην προσφορά αποκλειστικών προϊόντων από την αγορά των ΗΠΑ σε διάφορες δημοφιλείς κατηγορίες όπως για παράδειγμα ρολόγια, ένδυση και φυσικά ηλεκτρονικά προϊόντα, όσο και η επέκταση στις φορητές συσκευές. Για παράδειγμα το Deals365 θα για τρίτη χρονιά φέτος θα φέρει σχεδόν άμεσα με την παρουσίαση στην αγορά της Αμερικής το νέο iPhone 8 και το Apple Watch 3.

Στους επόμενους μήνες θα κάνει την εμφάνισή του και η έκδοση της υπηρεσίας προσφορών για κινητά τηλέφωνα η οποία θα συνοδεύεται μάλιστα και από ένα πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών με πόντους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις