Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εθνικός τελικός Business Talents 2015

Το Σάββατο, 30 Μαϊου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ “γράφεται” ο επίλογος του Καινοτόμου Διαγωνισμού “Business Talents 2015” σε έναν πανηγυρικό Εθνικό τελικό. Πρόκειται για το “επιστέγασμα” της προσπάθειας 2.124 φοιτητών από ολόκληρη τη χώρα οι οποίοι επί 3 μήνες εξασκήθηκαν στην πρακτική εφαρμογή της διοίκησης της εικονικής εταιρείας τους, με τη χρήση ενός εξελιγμένου Επιχειρηματικού Προσομοιωτή. Στόχος; Να αποκτήσουν εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες θα είναι πολύτιμες για το μέλλον τους.

Στην Τελική φάση, οι 75 ομάδες-εταιρείες των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών διαγωνίζονται live σε 3 τελικά Επιχειρηματικά Σχέδια, για την ανάδειξη των 20 πλέον επιτυχημένων εικονικών εταιρειών από πλευράς κερδοφορίας. Ο Προσομοιωτής 3ης γενιάς, έχει αναπτυχθεί από την Praxis MMT, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών λογισμικού  εκπαίδευσης παγκοσμίως και διατέθηκε δωρεάν σε όλα τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας από την BiC, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Τέλος, το “Business Talents” πραγματοποιείται φέτος για 2η χρονιά στη χώρα μας και τελεί υπό την Αιγίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

Εθνικός τελικός Business Talents 2015

Το Σάββατο, 30 Μαϊου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ “γράφεται” ο επίλογος του Καινοτόμου Διαγωνισμού “Business Talents 2015” σε έναν πανηγυρικό Εθνικό τελικό. Πρόκειται για το “επιστέγασμα” της προσπάθειας 2.124 φοιτητών από ολόκληρη τη χώρα οι οποίοι επί 3 μήνες εξασκήθηκαν στην πρακτική εφαρμογή της διοίκησης της εικονικής εταιρείας τους, με τη χρήση ενός εξελιγμένου Επιχειρηματικού Προσομοιωτή. Στόχος; Να αποκτήσουν εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες θα είναι πολύτιμες για το μέλλον τους. Στην Τελική φάση, οι 75 ομάδες-εταιρείες των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών διαγωνίζονται live σε 3 τελικά Επιχειρηματικά Σχέδια, για την ανάδειξη των 20 πλέον επιτυχημένων εικονικών εταιρειών από πλευράς κερδοφορίας. Ο Προσομοιωτής 3ης γενιάς, έχει αναπτυχθεί από την Praxis MMT, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών λογισμικού  εκπαίδευσης παγκοσμίως και διατέθηκε δωρεάν σε όλα τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας από την BiC, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Τέλος, το “Business Talents” πραγματοποιείται φέτος για 2η χρονιά στη χώρα μας και τελεί υπό την Αιγίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).


Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις