Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κοντά στις startups η SAP

Έχοντας ως κεντρικό σύνθημα: “Discover Simple –  Discover your Future”, το SAP Forum Athens 2015 που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 8 Ιουνίου στην Αθήνα σημείωσε ξεχωριστή επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν από τα στελέχη της κορυφαίας εταιρείας επιχειρησιακού λογισμικού για την αναγκαιότητα οι επιχειρήσεις να ακολουθήσουν άμεσα το digital transformation που λαμβάνει χώρα σήμερα στο επιχειρηματικό στερέωμα, ανεξαρτήτως μεγέθους ή τομέα δραστηριοποίησης. Επίσης, αναδείχτηκε η σημασία της συνδεδεμένης οικονομίας και της δικτύωσης μέσω των SAP Business Networks για την μεγαλύτερη οφέλεια σε επίπεδα εσόδων και διεύρυνσης της πελατειακής βάσης.

Τέλος, ξεχωριστή βαρύτητα δόθηκε στη νεανική και εν γένει startup επιχειρηματικότητα, καθώς στα πλαίσια του SAP Forum Athens 2015 διεξήχθη και το SAP Youth Forum στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να πληροφορηθούν σχετικά τόσο για τις ευκαιρίες ανάπτυξης της επιχειρηματικής τους ιδέας, όσο και για τα εργαλεία και τα προγράμνατα υποστήριξης της SAP προς αυτή την κατεύθυνση, όπως λ.χ. το Startup Focus program.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις