Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα χρηματοδότηση για την Menlo Security

Στα 25 εκατ. δολ. ανήλθαν τα νέα κεφάλαια που άντλησε σε δεύτερο γύρο χρηματοδότησης η Menlo Security, μια startup εταιρεία που έχει αναπτύξει μια μοναδική λύση προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το ζήτημα του malware.

!!!!!!291450_logo-menlo-security-rgbΤης χρηματοδοτικής διαδικασίας ηγήθηκε η Sutter Hill Ventures, ενώ συμμετείχαν οι General Catalyst Partners, Osage University Partners και Engineering Capital. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα σκεπτικό που βασίζεται στην παραδοχή πως πληθώρα των ζητημάτων ΙΤ ασφάλειας έχουν ως σημείο εκκίνησης το malware. Κι αυτό, καθώς μπορεί να… προσφέρει στους hackers την αρχική “πόρτα” σε κάθε πληροφοριακό σύστημα και εν συνεχεία οι hackers μπορούν να διεισδύσουν ακόμη βαθύτερα, καταφέρνοντας στο τέλος να αποκτήσουν τον έλεγχο ολόκληρου του ΙΤ δικτύου!

Έτσι, λοιπόν, η Menlo Security επιχειρεί να αποτρέψει το malware να φτάσει στα συστήματα των τελικών χρηστών, “κλείνοντας” ουσιαστικά πιθανές… πόρτες στους hackers. Υπό αυτό το πρίσμα, η εταιρεία απομονώνει κάθε email και web σελίδα, παρέχοντας ένα ασφαλές mirror image σε έναν browser.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις