Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα διάκριση για την GLOBO

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η GLOBO συμπεριλήφθηκε στην Έκθεση Magic Quadrant (MQ) της Gartner αναφορικά με τις λύσεις Enterprise Mobility Management (EMM). Αρκεί να σημειωθεί πως φέτος, μόλις 12 εταιρείες αναγνωρίστηκαν στο Magic Quadrant από σύνολο 100 εταιρειών παγκοσμίως. Για το 2015, η Gartner έχει χαρακτηρίσει τις λύσεις EMM ως το συνεκτικό κρίκο ο οποίος και συνδέει τις φορητές συσκευές με τη ροή λειτουργίας μίας επιχείρησης που περιλαμβάνει συσκευές, εφαρμογές και δεδομένα.

Η Gartner για τις ανάγκες της έκθεσης αξιολόγησε τους παρόχους βάσει μίας σειράς κριτηρίων που αφορούν τόσο σε επιχειρησιακούς δείκτες, όσο και σε τεχνικές δυνατότητες. Η GLOBO παρέχει λύσεις Enterprise Mobility που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μιας εταιρείας για την προστασία και διαχείριση εταιρικών δεδομένων και mobile συσκευών, καθώς και το σχεδιασμό και ανάπτυξη mobile εφαρμογών.

Ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO τόνισε: “Η ένταξή μας στο EMM Magic Quadrant της Gartner για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση. Η GLOBO κατέχει ξεχωριστή θέση στην εν λόγω αγορά, καθώς παρέχει μία συνολική λύση που συνδυάζει λύσεις για enterprise mobility management με μία πλατφόρμα για σχεδιασμό, ανάπτυξη και διαχείριση mobile εφαρμογών (MADP). Στοιχεία, που θεωρούνται ως προαπαιτούμενα για μία αποτελεσματική λύση mobility”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις