Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μην φοβάστε να ρισκάρετε!

Καινοτόμες ιδέες στη σωστή χρονική συγκυρία ώστε να γίνουν αποδεκτές από τους καταναλωτές, επιμονή, την ικανότητα να λαμβάνουν ρίσκα δίχως να φοβούνται τις αποτυχίες, καθώς και καινοτόμο marketing, αποτέλεσαν ορισμένες από τις συμβουλές του γνωστού  Ισραηλινού επιχειρηματία και εφευρέτη του USB Stick (DiskonKey), Dov Moran, προς νέους επιχειρηματίες, σε διάλεξη που έδωσε στο μέγαρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη με θέμα: “Επιχειρηματικότητα – προωθώντας ιδέες για να κάνετε τα προϊόντα σας να κατακτήσουν τον κόσμο” και συνδιοργανώθηκε από την Πρεσβεία του Ισραήλ, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και την Eurobank.

!!!!!!!!!!DovMoranlectureSEVEurobankgroup2Παράλληλα, ο κ. Moran σημείωσε πως στην Ελλάδα υπάρχει πολύ ταλέντο και προέτρεψε τους νέους να συμμετάσχουν στις παγκόσμιες τάσεις της τεχνολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την διάλεξή του, ο κ. Moran συναντήθηκε και με περίπου 60 εκπροσώπους της startup επιχειρηματικότητας κατά την διάρκεια της ολιγόωρης επίσκεψής του στην Αθήνα.

Σύντομους χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν η Πρέσβυς του Ισραήλ, Ιρίτ Μπεν-Άμπα, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας και ο Δήμος  Αρχοντίδης, Γενικός Διευθυντής του Global Market Wealth Management της Eurobank.

Η Πρέσβυς του Ισραήλ ευχαρίστησε τον ΣΕΒ και την Eurobank για την άριστη συνεργασία τους και τόνισε ότι η επίσκεψη του Dov Moran εντάσσεται σε μια προσπάθεια της Πρεσβείας του Ισραήλ να προωθήσει τη διμερή συνεργασία στους τομείς της καινοτομίας και των νεοφυών επιχειρήσεων με την διασύνδεση των οικοσυστημάτων των δύο χώρων, καθώς επίσης και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις