Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δράσεις για τους έλληνες πελάτες

Λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην καθημερινότητά μας, οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να δείχνουν αντανακλαστικά προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης μιας σειράς επιπτώσεων τόσο για τους τελικούς πελάτες-χρήστες όσο και τις επιχειρήσεις.

Οι χρήστες-πελάτες του Taxibeat δεν μπορούν από χτες να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα, καθώς η εκκαθάριση των συναλλαγών με πιστωτικές όσο και χρεωστικές κάρτες γίνεται από την πολυεθνική εταιρεία πολυκαναλικών πληρωμών Adyen. Με βάση, λοιπόν, τη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου απαγορεύεται στις Ελληνικές τράπεζες να εγκρίνουν συναλλαγές με μη-εγχώριους εκκαθαριστές συναλλαγών. Αποτέλεσμα; Οι συναλλαγές να μπορούν να γίνουν μόνο με την χρήση μετρητών.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται πως το Workable δεν πρόκειται να χρεώσει τους Έλληνες πελάτες για περίοδο τριών μηνών, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την χρέωση των πιστωτικών τους καρτών. Μάλιστα, η εταιρεία ανέφερε πως οι πελάτες της θα λάβουν σχετική ενημέρωση.

Τέλος, το Skroutz.gr με ανακοίνωσή του ανέφερε πως δεν πρόκειται να χρεώσει τα clicks που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2015 προς όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα, “ως ελάχιστη βοήθεια την περίοδο που διανύουμε“.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις