Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρωτοβουλίες από το Moosend για τις επιχειρήσεις

To Moosend, ελληνική πλατφόρμα email marketing, σε μια προσπάθεια να βρεθεί δίπλα στις εγχώριες επιχειρήσεις στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, προσφέρει έκπτωση 50%, αλλά και εναλλακτικούς τρόπους εξόφλησης προγραμμάτων email marketing.

Κι αυτό, καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν γίνει γνωστά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις συνεργασίες Ελληνικών online εταιρειών με προμηθευτές του εξωτερικού, αφήνοντας στον “αέρα” από καμπάνιες των social media μέχρι χρήση ποικίλων εργαλείων και υπηρεσιών που διατίθενται διαδικτυακά.

Έτσι, λοιπόν, όσοι εκ των πελατών του Moosend έχουν έδρα στη χώρα μας, μπορούν να εξυπηρετηθούν από την ελληνική εταιρεία αντί της Βρετανικής, και να συνεχίσουν δίχως διακοπή τις email καμπάνιες τους. Στη διαδικασία αυτής της μετάβασης, δε θα διακόπτεται κανένας λογαριασμός χρήσης του Moosend, ενώ παράλληλα θα παρέχεται  περιθώριο προσαρμογής 10 ημερών.

Επιπροσθέτως, προς υποστήριξη των Ελληνικών επιχειρήσεων που αναπτύσσονται online και για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών των καινούριων πελατών, όλα τα email credits που θα αγοραστούν κατά την περίοδο από την 1η έως και τις 10 Ιουλίου 2015 από νέους πελάτες του Moosend από Ελλάδα θα προσφέρονται με έκπτωση 50%.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις