Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανακοίνωση αισιοδοξίας από την Parnasse και το OpenCircle

Από την πλευρά των Parnasse και OpenCircle δημοσιοποιήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητά Μέλη, Αγαπητοί Φίλοι,

Με συναίσθηση της κρισιμότητας των περιστάσεων για τη χώρα στο σύνολό της, και τον καθένα από εμάς ατομικά και οικογενειακά, επιθυμούμε να επανεπιβεβαιώσουμε τις θεμελιώδεις αξίες της Συνέπειας και της Αξιοπιστίας που η Parnasse και η OpenCircle πρεσβεύουν από το πρωταρχικό στάδιο της δημιουργίας τους.

Πιστεύουμε με συνέπεια στην υποστήριξη της υγιούς Μικρής και Μεσαίας Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και διασφαλίζουμε με αξιόπιστες μεθόδους τη χρηματοδότηση των αναπτυξιακών τους σχεδίων από επενδυτές που συνδυάζουν την ορθή κρίση και την οραματική προσέγγιση στην τοποθέτηση των κεφαλαίων τους.

Στην παρούσα, εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, συνεχίζουμε να παρακινούμε τους πλέον των 100 επενδυτές μας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να προχωρήσουν σε επενδύσεις στις εταιρείες που παρουσιάζουμε και αξιολογούνται θετικά από τους ίδιους.

Είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε να προστατεύουμε και τα δυο μέρη (επιχειρηματίες και επενδυτές) και να προασπίζουμε το δικαίωμά τους σε μια έντιμη και ξεκάθαρη συναλλαγή. Για το λόγο αυτό, έχουμε λάβει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ‘ασπίδα’ προστασίας γύρω από την απρόσκοπτη ροή κεφαλαίων προς τον τελικό επενδυτικό προορισμό.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, σας ενημερώνουμε ότι το ενδιαφέρον που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες για επενδυτικές ευκαιρίες είναι εντονότερο, ενώ οι επενδυτικές συναλλαγές στην OpenCircle αυξάνονται καθημερινά.

Σας ευχαριστούμε,

Η ομάδα της OpenCircle

Join the Circle!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις