Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Marc Garner: «Όραμά μας η ««πράσινη» μετάβαση των data centers»

Ο Senior Vice President του τμήματος Secure Power Ευρώπης της Schneider Electric είπε πως το όραμα για το Electricity 4.0 θα βοηθήσει στην «πράσινη» μετάβαση των data centers, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ανθεκτικότητα του δικτύου

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοινώνει την προαγωγή του Marc Garner σε Senior Vice President του τμήματος Secure Power. Ο Marc Garner εργάζεται στην εταιρεία από το 2005 και κατά τη διάρκεια της πορείας του ανέλαβε πολλές επιτελικές θέσεις.

Χάρη στην επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, τις γνώσεις του για την αγορά της περιοχής που θα έχει υπ’ ευθύνη του και στην πελατοκεντρική του κουλτούρα, μπορεί να συνεισφέρει ώστε οι πελάτες της εταιρείας στην Ευρώπη να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της ενεργειακής κρίσης και ταυτόχρονα να συμβάλλει στην επιτάχυνση της βιωσιμότητας των data centers της βιομηχανίας.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για τη θέση που ανέλαβα. Στόχος μου είναι να ενισχύσω την αποστολή της Schneider Electric να αποτελέσει τον ψηφιακό συνεργάτη των πελατών της σε όλη την περιοχή, εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα και αποτελεσματικότητα σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω ότι η ψηφιοποίηση και o εξηλεκτρισμός αποτελούν τους βασικούς παράγοντες για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Το όραμά μας για το Electricity 4.0 θα βοηθήσει στην «πράσινη» μετάβαση των data centers, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ανθεκτικότητα του δικτύου», δήλωσε σχετικά ο Marc Garner.

O Marc Garner, ξεχώρισε για την επιτυχημένη συνεργασία του με επιχειρήσεις παραγωγής ενέργειας, καθώς και με την πρώτη ομάδα Major Pursuits της εταιρείας για τη διαχείριση των data centers. Είχε επίσης άμεση επικοινωνία και στενή συνεργασία με σημαντικούς πελάτες, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους για αποτελεσματικότητα, βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα των data centers, αναπτύσσοντας παράλληλα όλη την περιοχή.

Στον νέο του ρόλο, θα συνεχίσει να ηγείται του τμήματος Secure Power σε όλη την Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Κεντρική & Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Ιβηρική χερσόνησο, την Ιρλανδία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, με στόχο τη δημιουργία των data centers του μέλλοντος.

Παράλληλα, θα είναι υπεύθυνος για τη ναυαρχίδα λύσεων φυσικής υποδομής της Schneider Electric, APC, καθώς και για τα μονοφασικά και τριφασικά αδιάλειπτα τροφοδοτικά συστήματα (UPS), τις λύσεις edge computing και transactional business σε όλη την Ευρώπη. Η ομάδα του θα συνεργαστεί με τους ενδιαφερόμενους φορείς σε όλο το οικοσύστημα της Schneider Electric, συμπεριλαμβανομένων των Elite και Alliance IT συνεργατών και των διανομέων, αναπτύσσοντας παράλληλα τα IT, OT και ET κανάλια της εταιρείας.

Μετά την έναρξη του Προγράμματος mySchneider IT Solutions Provider Partner το 2022, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στο να βοηθήσει τους εταίρους της να ειδικευτούν στη βιωσιμότητα και πιστεύει ότι οι δεξιότητες και η τεχνογνωσία του δικτύου συνεργατών της είναι απαραίτητες για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις