Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Energy Delivery Solutions: Η θυγατρική της ΔΕΗ επέλεξε την λύση της Entersoft

Η συμφωνία αφορά στην εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση 10.000 σημείων μέτρησης, 1.000 συμβολαίων, 1.300 τιμολογίων και 350 προσφορών ανά μήνα

 

Η Energy Delivery Solutions (EDS), ο μεγαλύτερος πάροχος και διανομέας ενέργειας στη Βόρεια Μακεδονία και θυγατρική της ΔΕΗ, με χαρτοφυλάκιο 420GWh, η μόνη με ανεπτυγμένο δίκτυο στην περιοχή και μέλος του διεθνούς χρηματιστηρίου ηλεκτρικής ενέργειας, επέλεξε τη λύση Entersoft CRM.

Η συμφωνία αφορά στην εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση 10.000 σημείων μέτρησης, 1.000 συμβολαίων, 1.300 τιμολογίων και 350 προσφορών ανά μήνα. Τα στελέχη της Energy Delivery Solutions εξοπλίζονται με ΒΙ εργαλεία και εκτενείς στοχευμένες αναφορές για την υποστήριξη της λήψης αποφάσεων αλλά και με ένα ευρύτερο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης ενός προϊόντος με ευμετάβλητη αξία και ανάγκη χάραξης εμπορικής στρατηγικής που βασίζεται σε αξιόπιστα, καθημερινά, ανανεωμένα δεδομένα.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Γιαννόπουλο, CEO στην Energy Delivery Solutions: «Η υιοθέτηση ενός συστήματος που θα μας επέτρεπε την εύκολη και έγκαιρη πληροφόρηση κάθε πελάτη αποτέλεσε σοβαρή και σημαντική επένδυση για την Energy Delivery Solutions. Η επιλογή της Entersoft βασίστηκε στην πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της σε απαιτητικές εγκαταστάσεις, ενώ μέσω της λύσης Entersoft CRM στοχεύουμε στην αυτοματοποίηση των εσωτερικών μας διαδικασιών με απώτερο σκοπό την end to end εξυπηρέτηση των συνεργασιών μας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις