Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cardlink: Αναδείχθηκε Great Place to Work

Με αυτή τη διάκριση, η εταιρεία επιτυγχάνει το στόχο της έχοντας λάβει τη σημαντικότερη ψήφο εμπιστοσύνης, αυτή των ίδιων των εργαζομένων της

Η Cardlink θέτει διαχρονικά τους εργαζόμενους της στο επίκεντρο της λειτουργίας της με στόχο να αποτελέσει ένα πρότυπο εργοδότη που ξεχωρίζει για το εργασιακό του περιβάλλον.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, είναι μεγάλη χαρά για την εταιρεία να λαμβάνει, ως μέλος της Worldline, την Πιστοποίηση Great Place to Work (CERTIFIED by Great Place to Work) από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Είναι ακόμα μεγαλύτερη τιμή που λαμβάνει αυτή την πιστοποίηση έπειτα από την ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση των ίδιων των ανθρώπων της.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία αξιολόγησης στηρίχθηκε στο ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index, το οποίο βασίζεται στο μοντέλο εμπιστοσύνης και περιλαμβάνει αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον, όπως η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασµός προς τους εργαζομένους, η δικαιοσύνη, το αίσθημα υπερηφάνειας και η συναδελφικότητα.

Η Cardlink αναγνωρίζει τη σημασία για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, του να επενδύουν σε σχέσεις αλληλοεκτίμησης και πιστότητας με το εργατικό τους δυναμικό, με στόχο να αποδεικνύονται ως εργοδότης επιλογής για εργαζομένους και υποψηφίους. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στον ενάρετο κύκλο της ικανοποίησης των εργαζομένων και των πελατών. Αν φροντίσεις τους εργαζομένους, εκείνοι θα φροντίσουν τους πελάτες. Και αν οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι, τότε και οι εργαζόμενοι θα είναι υπερήφανοι και ικανοποιημένοι. Με αυτή τη διάκριση, η εταιρεία επιτυγχάνει το στόχο της έχοντας λάβει τη σημαντικότερη ψήφο εμπιστοσύνης, αυτή των ίδιων των εργαζομένων της.

O Αντίγονος Παπαδόπουλος, CEO Cardlink, μέλος της Wordline, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε υψηλούς δείκτες σε όλους τους τομείς αξιολόγησης. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της έρευνας και την πιστοποίηση μας ως Great Place to Work. Πρόκειται για μία ουσιαστική αναγνώριση των προσπαθειών μας και της αποστολής μας να είμαστε αντάξιοι του θαυμασμού και της εμπιστοσύνης των εργαζομένων και των πελατών μας καλλιεργώντας ένα εργασιακό περιβάλλον για το οποίο οι άνθρωποι μας είναι υπερήφανοι και στο οποίο κυρίαρχη θέση έχουν οι ανθρώπινες εμπειρίες, ο αλληλοσεβασμός και η συναδελφικότητα. Συνεχίζουμε δυναμικά να επενδύουμε στους εργαζομένους μας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για τη συνεχή ανάπτυξή τους, καθώς εκείνοι είναι η δύναμή μας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις