Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

HP Hellas: Στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων

Η εταιρεία διοργάνωσε το End Customer Event 2023 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου με καλεσμένους στελέχη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα

Η HP Hellas, σε συνεργασία με την AMD, διοργάνωσε το End Customer Event 2023 την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου με καλεσμένους στελέχη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Με κεντρικό μήνυμα «Ahead of the Game», οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα στελέχη της HP να αναλύουν θέματα όπως οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στους χώρους της τεχνολογίας και της πληροφορικής, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η σημασία της βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις, το υβριδικό μοντέλο εργασίας και το μέλλον στον τομέα της εκτύπωσης.

 

O Managing Director της HP Eλλάδας & Κύπρου Νίκος Χρηστάκης, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούμε με τους πελάτες μας την στρατηγική μας απέναντι στις σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις. Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης μας, συνοψίζει την στάση μας απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις και τονίζει το γεγονός ότι η HP βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και των τεχνολογικών εξελίξεων».

Ο End User Sales Manager, Private & Public Sector της HP Eλλάδας & Κύπρου Χάρης Αμούργης, τόνισε: «Μετά από απουσία λόγω της πανδημίας, είχαμε την χαρά να πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας εκδήλωση σε φυσικό χώρο. Επιμεληθήκαμε μια εκτενή ατζέντα με παρουσιάσεις, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, που απαντούν στους προβληματισμούς των επιχειρήσεων και αναδεικνύουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναδύονται. Η συμμετοχή και τα θετικά σχόλια των πελατών μας, μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας δίνουν το κίνητρο να σχεδιάσουμε αντίστοιχες εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον. Τους ευχαριστούμε θερμά για την διαχρονική εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τις τελευταίες καινοτομίες της HP σε φορητούς υπολογιστές, αλλά και σε περιφερειακές συσκευές όπως οθόνες, εκτυπωτές και λοιπά περιφερειακά της νεοαποκτηθείσας HyperX αλλά και την ευκαιρία να απολαύσουν μία συναρπαστική ξενάγηση στο Μουσείο Αυτοκινήτου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις