Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

REBORRN και Corporate Rebels: Συνεργάζονται και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο εργασίας

Θέλουν να “ταράξουν” δημιουργικά την αγορά εργασίας στην παραδοσιακή της μορφή και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και αλληλεπιδρούμε στο εργασιακό περιβάλλον

Στη REBORRN, το σύγχρονο υβριδικό μοντέλο consultancy με έδρα σε Λονδίνο και Αθήνα, οι σημαντικές αλλαγές που μπορούν να επιφέρουν συνεργασίες και projects βρίσκεται πάντα στην κορυφή της ατζέντας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της REBORRN ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη νέα της στρατηγική συνεργασία με τους Corporate Rebels. Πρόκειται για μία ομάδα νέων ανθρώπων που αμφισβητεί το status quo της επαγγελματικής πραγματικότητας και έχει αναλάβει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αποστολή: να επαναπροσδιορίσει την εργασία με πιο θετικό πρόσημο… οδηγώντας και πυροδοτώντας μια μορφή κινήματος προς αυτή την κατεύθυνση.

”Το να ωθούμε και να εμπνέουμε τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε να επαναπροσδιορίζουν και να ανακαλύπτουν εκ νέου τον τρόπο που λειτουργούν αποτελεί κοινό παρονομαστή για τη REBORRN και τους Corporate Rebels. Έτσι, προχωρήσαμε σε αυτή τη συνεργασία με στόχο τη δημιουργία added value στις υπηρεσίες μας, μαζί με την περαιτέρω ενίσχυση της εξειδίκευσης και της εμπειρίας των δύο ομάδων, προς ένα καλύτερο τρόπο εργασίας. Έχοντας ήδη ξεκινήσει με κάποιες ad hoc συνέργειες, ανυπομονούμε για την εξέλιξη και το περιεχόμενο αυτής της συνεργασίας στο μέλλον!” δήλωσε η Κέλλυ Παναγιωτίδου, Organizational Design Partner της REBORRN.

Η ιστορία των Corporate Rebels:

Συνειδητοποιώντας ότι οι περισσότεροι σύγχρονοι χώροι εργασίας πάσχουν σε πολλά σημεία και είναι εξαιρετικά αποθαρρυντικοί για τους εργαζομένους, οι Joost και Pim αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την corporate καριέρα τους και ξεκίνησαν το εγχείρημά τους το 2016. Συναντώντας και μιλώντας με founders, CEOs, C-level στελέχη και κυρίως εργαζομένους επιχειρήσεων ανά τον κόσμο, αναζητούν και εξερευνούν την πρωτοπορία και την καινοτομία στο χώρο εργασίας. Παράλληλα, μπαίνοντας εντατικά στη λειτουργία των πιο προοδευτικών οργανισμών ανά τον κόσμο, προσπαθούν να κατανοήσουν σε βάθος τι σημαίνει το να εργάζεται κανείς “διαφορετικά”, ευαισθητοποιούν την κοινή γνώμη σε περιπτώσεις μη ασφαλών συνθηκών εργασίας, και υποστηρίζουν παράλληλα πρωτοβουλίες για τη βελτίωση στην ποιότητα της επαγγελματικής ζωής στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Long story short? Θέλουν να “ταράξουν” δημιουργικά την αγορά εργασίας στην παραδοσιακή της μορφή και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και αλληλεπιδρούμε στο εργασιακό περιβάλλον.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις