Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Νέα καμπάνια της Interamerican με κεντρικά πρόσωπα δύο ασφαλιστικές συμβούλους

Κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας ευαισθητοποίησης είναι η Έλσα Αλεξίου και η Ηρώ Τερζάκη, δύο γυναίκες με διακεκριμένη καριέρα στον ασφαλιστικό κλάδο

 

Με το μήνυμα «Ενδυναμώνουμε τις γυναίκες. Ονειρευόμαστε και προχωράμε προς ένα ισότιμο μέλλον», η Interamerican επέλεξε φέτος να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας ευαισθητοποίησης είναι η Έλσα Αλεξίου και η Ηρώ Τερζάκη, δύο γυναίκες με διακεκριμένη καριέρα στον ασφαλιστικό κλάδο. Στα βίντεο της καμπάνιας, με την ιδιότητα τους ως ασφαλιστικές σύμβουλοι της εταιρίας και από τη σχέση που έχουν αναπτύξει με τις ασφαλισμένες τους, μοιράζονται τις ανησυχίες τους για θέματα όπως οι πολλαπλοί ρόλοι που καλούνται να υπηρετήσουν, η προσπάθεια συμφιλίωσης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, η επαγγελματική ανέλιξη και η οικονομική ανεξαρτησία τους.

H καμπάνια προβάλλεται μέσα από τους λογαριασμούς της εταιρίας στο Linkedin, στο Facebook, στο Instagram και στο YouTube.
Επιπλέον, η Interamerican έχοντας την Υγεία ως προτεραιότητα, αξιοποιεί τις ιδιόκτητες δομές Yγείας που διαθέτει, την Αθηναϊκή Mediclinic και τα τρία πολυϊατρεία Medifirst, προσφέροντας μια σειρά εξειδικευμένων γυναικολογικών εξετάσεων, σε προνομιακά πακέτα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις