Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LG Business Solutions: Silver διάκριση στα Green Brand Awards 2023

το τμήμα LG Business Solutions τιμήθηκε με το Silver βραβείο στην κατηγορία Launch for Green Product για την παρουσίαση του Multi V i, το επαναστατικό σύστημα κεντρικού κλιματισμού με λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης

 

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοινώνει τη διάκρισή που έλαβε στα Green Brand Awards 2023 για το επαναστατικό σύστημα κεντρικού κλιματισμού με λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης (AI), το Multi V i.

Το τμήμα LG Business Solutions παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο σύστημα κεντρικού κλιματισμού με λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, το Multi V i, παραμένοντας πιστό στη δέσμευσή του να εφαρμόζει ορθές πρακτικές για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την προστασία του περιβάλλοντος. Χάρη σε μια σειρά από διαφοροποιημένα, ευφυή χαρακτηριστικά που διαθέτει, το ενεργειακά αποδοτικό Multi V i συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και προσφέρει ένα πιο άνετο εσωτερικό περιβάλλον, αλλά και ένα πιο ήσυχο εξωτερικό περιβάλλον, όλο τον χρόνο.

Τα Green Brand Awards 2023 διοργανώθηκαν από την Boussias Communications υπό την αιγίδα της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας. Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου στο Athens Marriott Hotel, το τμήμα LG Business Solutions τιμήθηκε με το Silver βραβείο στην κατηγορία Launch for Green Product για την παρουσίαση του Multi V i. Το βραβείο για αυτή την ξεχωριστή διάκριση παρέλαβε η κα Βιβή Κουτσογιάννη, Air Conditioning and Energy Spec In & Sales Engineer Supervisor στην LG Business Solutions.

Η διοργάνωση Green Brand Awards προβάλλει και επιβραβεύει εταιρείες, τα προϊόντα κι οι υπηρεσίες των οποίων ταυτίζονται με την καινοτομία και την αριστεία, τα γνωστοποιεί στο ευρύ κοινό και κινητοποιεί τις επιχειρήσεις για διαρκή βελτίωση. Απώτερος στόχος είναι η βελτίωση να επιτευχθεί με την εισαγωγή τεχνολογιών και διαδικασιών ανάπτυξης που αφήνουν χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα και τη χρήση βιώσιμων πρακτικών, από τις οποίες θα προκύψουν προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-Friendly, Recyclable, Reusable και ZERO Waste, τα οποία προάγουν την Green Economy και το Eco Living.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις