Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το νέο Cardlink maitre γίνεται app και φέρνει την επανάσταση στον κλάδο της εστίασης

Με το νέο Cardlink maitre app, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες dine-in, take-away και delivery, αποκτούν απόλυτο έλεγχο στη λήψη και διαχείριση παραγγελιών

Η Cardlink, μέλος της Worldline, του ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά πληρωμών και υπηρεσιών διαχείρισης συναλλαγών, καινοτομεί ξανά και λανσάρει το αναβαθμισμένο Cardlink maitre, την πλατφόρμα ασύρματης παραγγελιοληψίας, η οποία πλέον είναι διαθέσιμη και σε mobile app με επιπλέον δυνατότητες και σε χαμηλότερες τιμές, λύνοντας τα χέρια των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης.

Με το νέο Cardlink maitre app, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες dine-in, take-away και delivery, αποκτούν απόλυτο έλεγχο στη λήψη και διαχείριση παραγγελιών, με real-time συντονισμό και οργάνωση των παραγγελιών και του προσωπικού της . Και όλα αυτά, απλά και εύκολα, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό ή κόστη εγκατάστασης, μέσα από το κινητό, το tablet (iOS & Αndroid) τους ή τα Android POS της Cardlink.

Αναλυτικότερα, το νέο Cardlink maitre app προσφέρει αποτελεσματική οργάνωση και διαχείριση τραπεζιών ανά αίθουσα σε πολλαπλούς χώρους ενώ ενημερώνει αυτόματα για αλλαγές παραγγελιών σε όλα τα πόστα. Επιπλέον, η διαχείριση delivery και take away απλοποιείται καθώς το νέο app προσφέρει εύκολη ταξινόμηση και παρακολούθηση της πορείας των παραγγελιών, αναγνώριση του προφίλ του πελατολογίου και ευέλικτη τηλεφωνική παραγγελία. Ένα επιπλέον καινοτόμο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν μόνοι τους website για online παραγγελίες και να αποκτήσουν ένα ακόμα δυνατό κανάλι πωλήσεων, εύκολα, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού ή με τη βοήθεια ενός expert από την έμπειρη ομάδα της Cardlink. Παράλληλα, με την καλοκαιρινή σεζόν να έχει ξεκινήσει και την κίνηση στον κλάδο της εστίασης να αυξάνεται σταδιακά, το νέο Cardlink maitre app, συμβάλει στην γρήγορη εξυπηρέτηση του πελατών σε ώρες αιχμής και αναβαθμίζει την εμπειρία τους στο κατάστημα, αφού προσφέρει την καινοτόμο υπηρεσία “QR Self Ordering”, η οποία τους επιτρέπει να παραγγείλουν και να πληρώσουν μόνοι τους, μέσα από το κινητό τους.

Επιπλέον, μέσω του συστήματος Kitchen Display, η επικοινωνία μεταξύ των σερβιτόρων και της κουζίνας είναι πιο εύκολη από ποτέ, παρέχοντας άμεση ενημέρωση, ευέλικτη διαχείριση αλλαγών και ταυτόχρονη εξυπηρέτηση dine-in, take away και delivery παραγγελιών, ενώ αντικαθιστά τους εκτυπωτές, αφού δε χρειάζεται να εκτυπώνονται οι παραγγελίες

Σύντομα, η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί περαιτέρω δίνοντας τη δυνατότητα διασύνδεσης με το efood, το BOX και τη Wolt, καθώς επίσης και με πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ώστε οι αποδείξεις για αγορές με μετρητά ή κάρτα να μπορούν να εκδίδονται μέσω κινητού, tablet ή του Cardlink Android POS και να στέλνονται με sms ή e-mail στους πελάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν το νέο Cardink maitre δωρεάν για δύο εβδομάδες, να επιλέξουν το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες τους και στη συνέχεια να το αγοράσουν σε προνομιακές τιμές από 19,99 ευρώ/μήνα. Ταυτόχρονα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, για όσους επιλέξουν το ετήσιο πλάνο, η Cardlink αναλαμβάνει να ανεβάσει τον κατάλογο της επιχείρησης στην πλατφόρμα.

Η Cardlink στέκεται σταθερά στο πλευρό των επιχειρήσεων, με όχημα την καινοτομία. Το αναβαθμισμένο Cardlink maitre έρχεται επομένως να προστεθεί στα προϊόντα και τις υπηρεσίες κορυφαίας τεχνολογίας που συμβάλουν στην ανάπτυξη τους, ανταποκρινόμενα ουσιαστικά στις ανάγκες τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις