Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Automatica 2023: Η Διεθνής Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής έρχεται στις 27 Ιουνίου

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 27 - 30 Ιουνίου 2023 στο Μόναχο

Τις πύλες της θα ανοίξει στις 27 – 30 Ιουνίου 2023 στο Μόναχο η Διεθνής Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2023, η οποία διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, έμφαση δίνεται στους τομείς: τεχνολογίες συναρμολόγησης και χειρισμού, ρομποτική, βιομηχανική επεξεργασία εικόνας, «πράσινοι αυτοματισμοί» καθώς και παρεμφερείς τεχνολογίες.

Στην automatica 2023 και σε έξι αίθουσες θα παρουσιαστούν καινοτομίες, που θα αφορούν από εξαρτήματα έως συστήματα αυτοματισμού και ρομποτικής και από υπηρεσίες έως εφαρμογές αυτών, για όλους τους τομείς παραγωγής, με στόχο μια αυτόνομη παραγωγή του μέλλοντος.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με την automatica θα πραγματοποιηθεί η LASER World of PHOTONICS, η Διεθνής Έκθεση για Εξαρτήματα, Συστήματα και Εφαρμογές Φωτονικής και η World of QUANTUM, στην οποία θα παρουσιαστεί ολόκληρο το φάσμα της κβαντικής τεχνολογίας και οι πιθανές εφαρμογές της σε τομείς, όπως οι υπολογιστές και η κρυπτογραφία, οι αισθήσεις και η φωτογραφία, η επικοινωνία και η ιατρική.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθύνονται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις