Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας: Μάθε πως με ένα email μπορείς να έχεις τζίρο εκατομμυρίων

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00 στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στο Κολωνάκι, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν

Ένα δωρεάν σεμινάριο με αέρα Silicon Valley πραγματοποιείται σήμερα ( 26 Ιουνίου) στην Ελλάδα.

Έλα να μάθεις πώς ο Bill Stathopoulos κατάφερε να φέρει τζίρους εκατομμυρίου σε επιχειρήσεις από το εξωτερικό, και να χτίσει το μεγαλύτερο Marketing conference στon κόσμο.

Προσελκύοντας ομιλητές όπως η Arianna Huffington, ο Seth Godin, ο CMO της Mastercard, η Global CMO της Samsung, και executives από το Facebook, τη Google, και το Instagram.

Όλα αυτά μέσω email, και χωρίς contacts στην αγορά.

Αυτή είναι η τεχνική του Cold Email. Μια πρακτική που εφαρμόζεται από startups αλλά και κάποιες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να προσελκύσουν εργαζόμενους και να δημιουργήσουν συνεργασίες.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Founders και Startups που θέλουν να μεγαλώσουν χωρίς να εξαρτώνται από το Facebook και τη Google για διαφήμιση. Agencies που προσφέρουν υπηρεσίες Marketing, Design, Web Development και θέλουν να προσελκύσουν νέους πελάτες. Marketers και Sales Executives που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Cold Email για να φέρουν leads για τις επιχειρήσεις τους.

Τι θα μάθεις στο σεμινάριο;

  • Γιατί το Cold Email έχει αναδειχθεί σε μια από τις πλέον αποτελεσματικές πρακτικές για γρήγορη ανάπτυξη μιας επιχείρησης
  • Ποια είναι η διαφορά από το Email Marketing
  • Πώς να φτάσει το email σου στο inbox των υποψήφιων πελατών σου
  • Τι χρειάζεται για να στήσεις μια ομάδα Cold Email

Bonus: 5 Cold Email Sequences και SOPs που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα στην επιχείρησή σου.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στο σεμινάριο;

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σήμερα στις 19:00 στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στο Κολωνάκι, Μασσαλίας 22.
Δήλωσε συμμετοχή εδώ: coldemailsecrets.co/seminar.

Διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με keynote speaker τον Bill Stathopoulos και συντονιστή τον Konstantinos Androutsos.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις