Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Rondoni Award: Ο Ευάγγελος Θεοχάρης βραβεύτηκε από την EY

Σε αποκλειστική του δήλωση στο Startupper.gr, ο ίδιος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την απόκτηση ενός τόσο σημαντικού τίτλου.

Ο Ευάγγελος Θεοχάρης εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΥ το 2015 και έχει διανύσει τα τελευταία 20 χρόνια μια επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε διευθυντικές θέσεις στους τομείς των Logistics, Project Management, Procurement και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Το Rondoni απονέμεται προς τιμήν του αείμνηστου στελέχους Pierluigi Rondoni, στον επαγγελματία που επιδεικνύει αυθεντικότητα, διορατικότητα, εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες, πολιτισμική ευαισθησία και αποτελεί έμπνευση.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που η εταιρεία με τίμησε με το βραβείο Rondoni. Όλοι στην EY γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να κερδίσει το εν λόγω βραβείο λόγω του ότι στην ουσία δείχνει ότι το τιμώμενο πρόσωπο ζει και αναπνέει με τις αξίες της εταιρείας, προσφέρει στο εταιρικό όραμα το οποίο είναι «το χτίσιμο ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου» και επιδεικνύει αυθεντικότητά αλλά και πολιτισμικό σεβασμό και ευαισθησία. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ούτε είναι εύκολα – παρουσιάστηκαν πρωτοφανείς δυσκολίες και κοσμοϊστορικά γεγονότα τα οποία άλλαξαν τον τρόπο εργασίας, ηγεσίας, αντίληψης της πραγματικότητας, όμως η ομάδα κι εγώ αποδείξαμε και αποδεικνύουμε καθημερινά ότι όχι μόνο μπορούμε να επιβιώσουμε στις δυσκολίες αλλά και να εξελιχθούμε χωρίς παράλληλα να χάσουμε την ανθρωπιά μας και το σεβασμό μας στον συνάνθρωπο» δήλωσε σχετικά ο Ευάγγελος Θεοχάρης στο STARTUPPER.GR

Το Rondoni Award είναι ίσως το πιο σημαντικό βραβείο το οποίο βρίσκεται υπό τη σκέπη του Global Supply Chain Services Chief Officer της EY.  Υποψήφιος μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέλος του Global Supply Chain Services Group της EY και απονέμεται στον επαγγελματία που επιδεικνύει αυθεντικότητα, διορατικότητα, εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες, πολιτισμική ευαισθησία και αποτελεί έμπνευση. Το βραβείο απονέμεται ετησίως την  τελευταία 5-ετία και θεωρείται μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε γίνει shortlisted – πόσο μάλλον κερδίσει – μιας και μετουσιώνει όλα τα στοιχεία ενός επιτυχημένου ηγέτη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις