Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Interamerican: Βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες των δικτύων πωλήσεων

Η μεγάλη γιορτή των “Sales Awards 2022” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Ble Azure-Pavillion, και ήταν αφιερωμένη σε όλους εκείνους που μέσα από εξαιρετικές επιδόσεις, οδήγησαν την Εταιρεία στις κορυφαίες θέσεις τον περασμένο χρόνο.

Με το μήνυμα «Μαζί σε πορεία επιτυχίας» η διοίκηση της Interamerican για μια ακόμα χρονιά τίμησε και βράβευσε τους διακριθέντες/διακριθείσες συνεργάτες/συνεργάτιδες των Δικτύων Πωλήσεων για τις υψηλές παραγωγικές επιδόσεις τους το 2022. Η μεγάλη γιορτή των “Sales Awards 2022” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Ble Azure-Pavillion, και ήταν αφιερωμένη σε όλους εκείνους που μέσα από εξαιρετικές επιδόσεις, οδήγησαν την Εταιρεία στις κορυφαίες θέσεις τον περασμένο χρόνο.

Σημαντικές στιγμές της εκδήλωσης αποτέλεσαν οι δυο τιμητικές βραβεύσεις της Εταιρείας, το βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς» και το βραβείο «Αλέξανδρος Ταμπουράς».

Συγκεκριμένα, το βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς», το οποίο θεσμοθετήθηκε φέτος προς τιμή του ιδρυτή της Interamerican, και θα απονέμεται σε ασφαλιστικό/ή σύμβουλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη νέα παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής και Υγείας, απονεμήθηκε στον Ηλία Αποστολόπουλο, από το γραφείο πωλήσεων της Σοφίας Ζερβουδάκη.

Το βραβείο «Αλέξανδρος Ταμπουράς» απονεμήθηκε στον Αναστάσιο Αντωνάκο, Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων στο Άργος, επί 44 έτη συνεργάτη της εταιρίας, για τον επαγγελματισμό, το ήθος και τις εξαιρετικές παραγωγικές επιδόσεις του.

Στην αρχή της εορταστικής βραδιάς, ο κος Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, δήλωσε: «Η Interamerican είναι μια επιχείρηση που εξελίσσεται τεχνολογικά, αγκαλιάζει την αλλαγή και αποδέχεται τις προκλήσεις. Τα επόμενα χρόνια η δουλειά μας θα αλλάξει, λόγω της τεχνολογικής επανάστασης και της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει και είναι το δυνατό μας όπλο, είναι η ανθρώπινη επαφή που δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Ως αναγνώριση των σημαντικών προσπαθειών που κατέστησαν την Interamerican συνώνυμο του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα, συνεχίζουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για την ανεκτίμητη συμβολή του καθενός από εσάς στη διαμόρφωση της λαμπρής ιστορίας της Εταιρίας μας. Συγχαρητήρια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα κάνατε!»

Ο Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican, υπογράμμισε στην ομιλία του την σημαντικότητα των δικτύων πωλήσεων στην καθοδήγηση του πελάτη, σε κάθε στάδιο της διαδρομής του, ενώ αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία στην παροχή υπηρεσιών και την εμπειρία των πελατών, συμβάλλοντας καταλυτικά τόσο στην επιχειρησιακή εξέλιξη, όσο και σε υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης. Ένα επιπλέον σημείο στο οποίο έδωσε έμφαση ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρίας είναι οι συνεργατικές προσπάθειες και στρατηγικές πρωτοβουλίες που έχουν πάντα επίκεντρο τον πελάτη, τονίζοντας: «Η Interamerican στοχεύει στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που θα συμβάλει στην παραγωγή μιας πιο ασφαλούς και βελτιωμένης ποιότητας ζωής για την πολύτιμη πελατεία της».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις