Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Sparkle ανάμεσα στους βραβευθέντες των Community Global Awards 2023

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Sparkle αναδείχτηκε ως “Best Data/Capacity Provider of the Year” και έλαβε το βραβείο του “Best Digital Advertising Operator”.

Στις 27 Ιουνίου έλαβε χώρα η τελετή απονομής βραβείων των Community Global Awards, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Europe 2023 GCCM, με σκοπό τον εορτασμό της επιτυχημένης πορείας των εταιρειών τηλεπικοινωνίας κατά το έτος 2022.

Κριτήρια για την επιλογή των βραβευθέντων εταιρειών ήταν η καινοτομία, το όραμα και η απόδοση που παρουσίασαν στον διεθνή χώρο των telecoms.

H Sparkle, ο μεγαλύτερος διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία και μία εκ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως, έλαβε για δεύτερη συνεχιζόμενη χρονιά το βραβείο “Best Data/Capacity Provider of the Year”. Η κριτική επιτροπή αναγνώρισε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της και τη συμβολή της στην αγορά των telecoms, η οποία προκύπτει από ρηξικέλευθα έργα που εισήγαγε στον τομέα IP & Data, παραδείγματος χάριν το υποβρύχιο σύστημα Blue and Raman, το open hub στο Τελ Αβίβ και την διασύνδεση των ακτών της Ρώμης και της Γένοβας.

Επιπροσθέτως, αναδείχτηκε ως “Best Digital Advertising Operator”, λόγω της διαρκούς παρουσίας στα ψηφιακά μέσα, η οποία στοχεύει στη γνωστοποίηση τόσο της εταιρείας per se, όσο και του brand awareness. H Sparkle είναι η εταιρεία που έχει αυξήσει τους ακολούθους της σε διάφορα κοινωνικά μέσα δικτύωσης περισσότερο από κάθε άλλη στον επιχειρησιακό χώρο των telecoms, γεγονός που οφείλεται σε διάφορες δράσεις PR σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Enrico Bagnasco, CEO της εταιρείας Sparkle, δήλωσε όσον αφορά την κατάκτηση των δύο βραβείων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την κατάκτηση των συγκεκριμένων τίτλων, καθώς φαίνεται πως αναγνωρίζεται η ικανότητα της Sparkle, να διαχειρίζεται τις ψηφιακές τεχνολογίες και να επικοινωνεί με το κοινό της αποτελεσματικά, όπως επιβάλλουν οι καιροί».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις