Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cardlink: Μετά το «Τουρισμός 3.0 | Megatrends» αναζητεί τη θεματολογία του επόμενου δωρεάν webinar

Μέχρι να αποφασιστεί ο κύκλος του νέου σεμιναρίου, μπορείτε να δείτε το «Τουρισμός 3.0 | Megatrends» για τις νέες τάσεις της αγοράς του τουρισμού!

 

Την έναρξη ενός νέου ανοιχτού κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων εκπαιδευτικού χαρακτήρα ανακοίνωσε η Cardlink, μέλος της ευρωπαικής Worldline που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες πληρωμών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αφορμή για τη διενέργεια των webinars αποτελούν οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες των επιχειρήσεων όπως αυτές έχουν τεθεί κατά τη διάδρασή τους με τις ομάδες της Cardlink και προσφέρονται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται ή την ύπαρξη συνεργασίας με την εταιρεία.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η μετάδοση της τεχνογνωσίας της Cardlink στις επιχειρήσεις. Το πρώτο webinar, με τίτλο «Τουρισμός 3.0 | Megatrends», πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό της Μαργαρίτας Ροσμαρή, Marketing & Insights Manager της Cardlink και της Αγγελικής Ντζαρή, Product Manager της Cardlink.

Η Μαργαρίτα Ροσμαρή δήλωσε: «(…)Ξεκινήσαμε από μία τριπλέτα θεματολογίας που αφορά τον τουριστικό κλάδο και όχι μόνο, και πιο συγκεκριμένα την τριπλέτα “ασφάλεια πληρωμών, βιωσιμότητα και νέος τύπος τουρίστα”. Θα ακολουθήσουν και άλλα webinars γύρω από θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις και μάλιστα διεξάγουμε μία έρευνα για να επιλέξουμε το επόμενο θέμα. Τα webinars θα πραγματοποιούνται τόσο από στελέχη της Cardlink, experts στον τομέα τους, όσο και με τη συμμετοχή guest καλεσμένων.»

H Αγγελική Ντζαρή, Product Manager της Cardlink σημείωσε: «Είναι σημαντικό να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να ακούμε τις ανησυχίες τους αλλά και να μοιραζόμαστε τη γνώση μαζί τους. Τα webinars της Cardlink δεν αποτελούν ένα συνηθισμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο, αλλά μία διαδραστική συζήτηση κατά την οποία οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με experts της αγοράς και να λάβουν απάντηση στις ερωτήσεις τους.»
Το πρώτο webinar είναι διαθέσιμο δωρεάν στην ιστοσελίδα της Cardlink και στο κανάλι της Cardlink στο YouTube.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις