Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τρεις ελληνικές εταιρείες στη Διεθνή Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2023, στο Μόναχο

Στην έκθεση συμμετείχαν 650 εκθέτες από 34 χώρες και μεταξύ αυτών η Ελλάδα με τις εταιρείες Axl Imperial Ltd. Greek Branch, I4byDesign Competence Center και Progressive Robotics I.K.E, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες από 88 χώρες.

Τρεις εταιρείες από την Ελλάδα συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2023 από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, στην έκθεση συμμετείχαν 650 εκθέτες από 34 χώρες και μεταξύ αυτών η Ελλάδα με τις εταιρείες Axl Imperial Ltd. Greek Branch, I4byDesign Competence Center και Progressive Robotics I.K.E, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες από 88 χώρες.

Η επόμενη automatica θα ανοίξει τις πύλες της από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τις εκθέσεις LASER World of PHOTONICS, τη Διεθνή Έκθεση για Εξαρτήματα, Συστήματα και Εφαρμογές Φωτονικής και World of QUANTUM, στην οποία θα παρουσιαστεί ολόκληρο το φάσμα της κβαντικής τεχνολογίας και οι πιθανές εφαρμογές της σε τομείς όπως οι υπολογιστές και η κρυπτογραφία, οι αισθήσεις και η φωτογραφία, η επικοινωνία και η ιατρική.

Για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση automatica, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.germanfairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://automaticamunich.com/.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις