Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Specisoft: Νέα συνεργασία με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών

Η Specisoft συνεργάζεται με εταιρείες του χώρου προσφέροντας εργαλεία και εκπαίδευση σε σύγχρονα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των επιχειρήσεων

Η εταιρεία Specisoft ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με τον εκπαιδευτικό φορέα Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ) που διεξάγει πρακτικά σεμινάρια σε θέματα λογιστικής, φοροτεχνικών και χρηματοοικονομικών.

Από το 1987 η Specisoft, ως εταιρεία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού, εξειδικεύεται, μεταξύ άλλων, στο επιχειρηματικό λογισμικό, το χρηματοοικονομικό λογισμικό, τα επιχειρησιακά παίγνια, τις βελτιστοποιήσεις οικονομικών προβλημάτων, το εκπαιδευτικό λογισμικό και τις αναλύσεις επιχειρήσεων με σκοπό την αξιολόγησή τους από τράπεζες.

Τα εξειδικευμένα λογιστικά προγράμματα που προσφέρονται καλύπτουν τον τομέα χρηματοοικονομικής ανάλυσης, του budgeting και το κλείσιμο ισολογισμού, δύο κρίσιμους τομείς για τις επιχειρήσεις. Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στη χρήση των προγραμμάτων αυτών και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στη διαχείριση και ανάλυση οικονομικών δεδομένων.

Σημειώνεται ότι η Specisoft συνεργάζεται με εταιρείες του χώρου προσφέροντας εργαλεία και εκπαίδευση σε σύγχρονα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των επιχειρήσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις