Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Intrum: Τριπλή διάκριση στα Diversity & Inclusion Awards 2023

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά και αναδεικνύουν τη δέσμευση για στήριξη πρωτοβουλιών με στόχο την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Η Intrum, πιστή στις αξίες της και στη δέσμευση για ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό στις αρχές των ίσων ευκαιριών, της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, διακρίθηκε με τρία βραβεία στα φετινά Diversity & Inclusion Awards.

Πιο συγκεκριμένα, η Intrum βραβεύτηκε με:

GOLD στην κατηγορία Experiences & Job Level για το «Next Generation Program», ένα καινοτόμο, διεθνές πρόγραμμα που προσφέρει μία μοναδική επαγγελματική ευκαιρία σε νέους εργαζόμενους

SILVER στην κατηγορία Safety (whistle blowing abuse) για την «Πρόληψη και καταπολέμηση της Βίας και Παρενόχλησης: Πολιτικές, Διαδικασίες και Εκπαίδευση» που στοχεύει στην πρόληψη και αποτελεσματική διαχείριση τέτοιων περιστατικών στον εργασιακό χώρο μέσω της ενημέρωσης και εκπαίδευσης των εργαζομένων

BRONZE στην κατηγορία Internal Communication για την πρωτοβουλία «Η εσωτερική επικοινωνία ως μέσο ενίσχυσης της συμπερίληψης και ενσωμάτωσης» που διασφαλίζει την ελεύθερη και ισότιμη συμμετοχή και έκφραση των εργαζομένων

Η Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας, Intrum Ελλάδος Μαρία Φατζικμανώλη, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την τριπλή αυτή διάκριση. Είναι μία ακόμη αναγνώριση για τον σημαντικό αντίκτυπο των στρατηγικών επιλογών της Intrum με στόχο να προσφέρει ένα σύγχρονο και ισότιμο εργασιακό περιβάλλον που σέβεται τον εργαζόμενο και προσφέρει ίσες ευκαιρίες έκφρασης, συμμετοχής και ανάπτυξης στην πορεία προς μια υγιή οικονομία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη στήριξη της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, η Intrum παρουσιάζει ήδη υψηλές επιδόσεις. Το 64% της διοικητικής ομάδας αποτελείται από γυναίκες, ενώ το 95% των εργαζομένων επιβεβαιώνει, σύμφωνα με την πιστοποίηση Great Place to Work που έλαβε πρόσφατα, το σεβασμό της εταιρίας σε θέματα Διαφορετικότητας & Συμπερίληψης (D&I).

Τα βραβεία Diversity & Inclusion Awards διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά και αναδεικνύουν τη δέσμευση για στήριξη πρωτοβουλιών, στρατηγικών και δράσεων, με στόχο τη γυναικεία ενδυνάμωση, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την έμπρακτη εφαρμογή της ισότητας στις επιχειρήσεις. Τα βραβεία απονέμονται μετά από αξιολόγηση που πραγματοποιείται από στελέχη της αγοράς, εκπροσώπους φορέων και οργανισμών, καθώς και ακαδημαϊκούς με πολυετή επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία στον χώρο του D&I, εντός και εκτός Ελλάδος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις