Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Spotify Premium: Αυξάνονται οι τιμές στην Ελλάδα

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το εξελισσόμενο τοπίο της αγοράς σε συνδυασμό με την ανάγκη για καινοτομία και προσφορά αξίας στους θαυμαστές και τους καλλιτέχνες είναι οι κύριοι λόγοι για τις νέες αυξήσεις τιμών

Στην αύξηση των τιμών του για τα συνδρομητικά πακέτα προχώρησε το Spotify. Πέρα από την Αμερική, οι αυξήσει επηρεάζουν και την Ελλάδα, την Κύπρο, καθώς και πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ειδικότερα, το Spotify Premium Single θα κοστίζει πλέον 10,99 $ στις ΗΠΑ, 10,99 € στη Γαλλία και 10,99 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Premium Student θα ανέβει στα 5,99 $/5,99 € ενώ η τιμή στο Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνει στα 5,99 £. Το πρόγραμμα Premium Duo θα διατίθεται στα 14,99 $/14,99 €/14,99 £ ενώ η βαθμίδα Premium Family διατίθεται πλέον στα 16,99 $/17,99 €/17,99 £ αντίστοιχα.

Οι νέες τιμές του Spotify στην Ελλάδα:

  • Individual – €7,99/μήνα (1 λογαριασμός)
  • Duo – €10,49/μήνα (2 λογαριασμοί)
  • Family – €12,99/μήνα (Έως 6 λογαριασμοί)
  • Student – €4,49/μήνα (1 λογαριασμός)

Το νέο τιμολόγιο αναφέρεται ήδη στις σελίδες εγγραφής του Spotify, ενώ οι υπάρχοντες συνδρομητές θα λάβουν περίοδο χάριτος ενός μήνα πριν τεθεί σε ισχύ η νέα τιμολόγηση.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το εξελισσόμενο τοπίο της αγοράς σε συνδυασμό με την ανάγκη για καινοτομία και προσφορά αξίας στους θαυμαστές και τους καλλιτέχνες είναι οι κύριοι λόγοι για τις νέες αυξήσεις τιμών.

«Με περισσότερους από 200 εκατομμύρια Premium συνδρομητές, είμαστε περήφανοι που είμαστε η πιο δημοφιλής audio streaming συνδρομητική υπηρεσία στον κόσμο, παρέχοντας στους Premium χρήστες πρόσβαση σε μουσική on-demand και χωρίς διαφημίσεις, λήψη μουσικής εκτός σύνδεσης και υψηλής ποιότητας streaming. Το τοπίο της αγοράς συνεχίζει να εξελίσσεται όμως από τότε που ξεκινήσαμε. Για να μπορούμε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, αλλάζουμε τις τιμές του Premium σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι ενημερώσεις θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία στους fans και τους καλλιτέχνες στην πλατφόρμα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του το Spotify.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις