Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γνωρίστε την Iris, τη νέα digital coach της newdeal real estate group

Η ψηφιακή εκπαιδεύτρια είναι σχεδιασμένη για να καθοδηγεί και να υποστηρίζει τους συμβούλους ακίνητης περιουσίας στην επιτυχημένη καριέρα τους

Tην Iris, την νέα ψηφιακή προσωπικότητα στον κλάδο του τομέα ακινήτων παρουσίασε η newdeal real estate group.

Όπως επισημαίνεται πρόκειται για την ψηφιακή εκπαιδεύτρια (digital coach) σχεδιασμένη για να καθοδηγεί και να υποστηρίζει τους συμβούλους ακίνητης περιουσίας στην επιτυχημένη καριέρα τους. Η Ιris έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει, να εκπαιδεύει και να εμπνεύσει όσους έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους στο real estate, αλλά και όσους θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Επιπλέον, θα παρέχει τακτικά ενημερώσεις και συμβουλές μέσω του καναλιού της newdeal στο YouTube.

«Η Iris είναι μια ψηφιακή βοηθός, στην Digital Academy της newdeal, είναι σαν οι σελίδες της “βίβλου” του real estate να απέκτησαν φωνή και πρόσωπo» ανέφερει η Σταυρούλα Βαμβακά, πρόεδρος του δικτύου real estate της newdeal, επισημαίνοντας ότι η Iris συμπληρώνει και δεν υποκαθιστά τη φυσική μας παρουσία στην εκπαίδευση, γιατί τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει την ανθρώπινη επαφή και εμπειρία. Η Iris υπόσχεται να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες του real estate προσεγγίζουν και εκτελούν τις συναλλαγές τους, με βάση τις πιο πρόσφατες τεχνικές και στρατηγικές που έχουν αποδειχθεί επιτυχημένες.

«Είμαι εδώ για να βοηθήσω όσους ξεκινούν τώρα την καριέρα τους, αλλά και όσους είναι έμπειροι και θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους ακόμη περισσότερο» δήλωσε η Iris.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις