Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ»: Μάθετε πως θα γίνετε επιτυχημένος Startupper το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της μοναδικής εκπομπής για Startups στην ελληνική τηλεόραση

Ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ», η πρώτη και μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση για το Ελληνικό Οικοσύστημα Καινοτομίας και Τεχνολογίας έρχεται ξανά στους δέκτες μας το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 11:30 μέσα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL, με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο.

Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς, ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» είναι εδώ για να δώσει βήμα συνολικά στο εγχώριο Οικοσύστημα της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας και στους εκπροσώπους του, είτε αυτό αφορά Startup εταιρείες, είτε Scale Up εταιρείες, αλλά και επιχειρηματικούς ομίλους με πολύχρονη ιστορία.

Με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο, τον άνθρωπο που μίλησε πρώτος για τις νεοφυείς εταιρείες στην Ελλάδα, ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» προβάλλεται μέσα από δέκτες του ONE CHANNEL κάθε Σάββατο στις 11:30 με βασικό στόχο να μας κάνει να ερωτευτούμε την επιχειρηματικότητα.

Επίσης, η εκπομπή προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 11:30.

Η πρωτοποριακή αυτή εκπομπή μας δίνει την η ευκαιρία να μάθουμε τα πάντα για το πως είναι να είσαι επιχειρηματίας από τους Έλληνες Startuppers, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της επιτυχίας τους, ενώ παράλληλα μας αποκαλύπτουν και τις προκλήσεις που συνάντησαν καθόλη τη διάρκεια της πορείας τους.

Σε αυτό το επεισόδιο θα μάθουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει μια νεοφυής εταιρεία στην αρχή της πορείας της από τον δικηγόρο των Startups. Στη συνέχεια, θα γνωρίσουμε την εταιρεία που φέρνει την ψηφιακή επανάσταση στα στεγαστικά δάνεια.Έπειτα θα μάθουμε τα πάντα για την Startup που κάνει τη διαχείριση των οικονομικών σας παιχνιδάκι. Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα drones με την εταιρεία που θέλει να δημιουργήσει το πρώτο drone hub στην Ελλάδα.

Οι καλεσμένοι του νέου επεισοδίου του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» είναι οι:

  • Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου, δικηγόρος, νομικός σύμβουλος
  • Αχιλλέας Καλυβιώτης, ιδρυτής και CEO της e-Credit
  • Δημήτρης Πετρίλης, ιδρυτής και CEO της Tucana
  • Φραγκίσκα Τσιούτσιου, CEO και Founder της Drops Smart Hubs

 

Συντονιστείτε στους δέκτες του ONE CHANNEL για ένα ακόμα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας και της Επιχειρηματικότητας το Σάββατο στις 11:30!

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις