Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

tbi bank: Δίνει στους πελάτες της την δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές των ονείρων τους

Οι επισκέπτες του Ekdromi.gr μπορούν να διαλέξουν το ιδανικό πακέτο διακοπών και κατά την ολοκλήρωση της αγοράς να επιλέξουν την tbi bank ως τρόπο πληρωμής.

Η tbi bank ενώνει τις δυνάμεις της με το Ekdromi.gr, το Νο 1 ταξιδιωτικό site στην χώρα μας με τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να απολαύσουν τις διακοπές των ονείρων τους, επωφελούμενοι από τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής και τις σταθερές μηνιαίες δόσεις που προσφέρει η tbi.

Οι επισκέπτες του Ekdromi.gr μπορούν να διαλέξουν το ιδανικό πακέτο διακοπών με μερικά μόνο κλικ και κατά την ολοκλήρωση της αγοράς να επιλέξουν την tbi bank ως τρόπο πληρωμής για την ολοκλήρωση της αγοράς τους. Τώρα μπορούν να κάνουν κράτηση στον αγαπημένο τους προορισμό για μια σύντομη ή μεγαλύτερης διάρκειας απόδραση, υποβάλλοντας την αίτηση για το πλάνο πληρωμής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και λαμβάνοντας άμεσα την έγκριση. Ανεξάρτητα από τον προορισμό ή την εποχή, η συνεργασία μεταξύ της tbi bank και του Ekdromi.gr προσφέρει στους ταξιδιώτες τα πιο προσιτά πακέτα διαμονής με τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Ο Market Leader, tbi bank Ελλάδος Κώστας Τοβίλ, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με το Ekdromi.gr επιτρέπει να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας στον τουριστικό κλάδο, ενώ διευκολύνει τους πελάτες μας να χρηματοδοτήσουν τις διακοπές τους. Στην tbi bank, οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε και αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που αναβαθμίζουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις