Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Discord: Μειώνει το προσωπικό κατά 4% στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας

Η εταιρεία επιβεβαίωσε την εξέλιξη στο Business Insider σε δήλωσή της και πρόσθεσε ότι επικεντρώνεται στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Η εφαρμογή συνομιλίας Discord έχει απολύσει σχεδόν 40 υπαλλήλους, 4% του εργατικού δυναμικού της, στο πλαίσιο των προσπαθειών αναδιάρθρωσης της εταιρείας, σύμφωνα με αναφορές.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε την εξέλιξη στο Business Insider σε δήλωσή της και πρόσθεσε ότι επικεντρώνεται στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

«Το Discord μπορεί να επιβεβαιώσει ότι περίπου το 4% της ομάδας μας έχει απολυθεί ως μέρος της αναδιοργάνωσης ορισμένων επιχειρηματικών μονάδων και διασφαλίζουμε ότι υποστηρίζονται όσοι επηρεάζονται. Είμαστε επικεντρωμένοι στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησης και στην εκπλήρωση της αποστολής μας», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στη δημοσίευση.

Τον περασμένο μήνα, το Discord κυκλοφόρησε ένα Οικογενειακό Κέντρο ως εργαλείο συμμετοχής για την καλύτερη ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων σχετικά με τη δραστηριότητα των παιδιών τους στην εφαρμογή. Η εταιρεία εισήγαγε επίσης μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν απευθείας το παιχνίδι Xbox σε διακομιστές και DM. Τον Μάρτιο, το Discord ενημέρωσε το bot Clyde με την τεχνολογία ChatGPT της OpenAI, ώστε οι χρήστες να μπορούν να του ζητήσουν πρόταση κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής συνομιλίας.

Την περασμένη εβδομάδα, η επενδυτική εταιρεία Fidelity βελτίωσε την αξία ορισμένων από τις συμμετοχές της, συμπεριλαμβανομένων των Discord και Reddit. Αυτό ήταν ένα θετικό σημάδι σε σύγκριση με τον Ιούνιο, όταν η Fidelity μείωσε την αποτίμηση των συμμετοχών της στο Discord στα 1.7 εκατομμύρια δολάρια – μειωμένη κατά 47% από την αρχική επένδυση των 3.3 εκατομμυρίων δολαρίων που πραγματοποιήθηκε το 2021.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις